Γυναίκα

Πόσα λεπτά σεξ θέλουν οι γυναίκες την ημέρα;

13899_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Σεξ, αγάπη και… λίγη δουλειά! Αυτά είναι τα τρία «συσταστικά» που κάνουν τέλεια τη μέρα μιας γυναίκας, σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε από την Journal of Economic Psychology και ισχυρίζεται ότι ανακάλυψαν και σε τι «ποσότητα» χρειάζεται το καθένα! Ο Dr. Christian Kroll του Πανεπιστημίου Jacobs της Γερμανίας και ο Dr. Sebastian Pokutta του Georgia Institute of Technology πέρασαν από συνεντεύξεις 909 εργαζόμενες γυναίκες διαφόρων ηλικιών (με μέσο όρο τα 38 έτη) σχετικά με το πώς περνάνε τη μέρα τους, αλλά και τη συναισθήματα τους γεννά κάθε δραστηριότητα. Με αυτή τη βάση δεδομένων, ο Kroll και ο Pokutta κατέληξαν στο τέλειο 16ωρο μιας γυναίκας ? με τις υπόλοιπες ώρες που συμπληρώνουν το 24ωρο να είναι αφιερωμένες στον ύπνο- με βάση τη χρησιμότητα και την ευχαρίστηση που κάθε δράση προκαλεί.

Τα αποτελέσματα της έρευνας, λοιπόν, έδειξαν ότι για να είναι ευτυχισμένη μια γυναίκα θα πρέπει να χωρίσει το 16ωρο της ως εξής: 106 λεπτά (!) της ημέρας της θα πρέπει να αφιερωθούν στο σεξ και στα ερωτικά παιχνίδια, 82 λεπτά στις κοινωνικές υποχρεώσεις, 78 λεπτά για να φύγει η ένταση της ημέρας και 75 λεπτά για φαγητό.

Στη γυμναστική «χάνονται» 68 λεπτά της ημέρας, 57 λεπτά περνάνε μιλώντας στο τηλέφωνο, ενώ άλλα 56 λεπτά στα μαγαζιά για ψώνια. Και όταν γυρίσει σπίτι, θα καθίσει 55 λεπτά για να δει τηλεόραση, 48 λεπτά μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή της, ενώ μόλις 47 λεπτά θα «δώσει» για να σιγυρίσει το σπίτι της. Στις τελευταίες θέσεις έρχονται ο ύπνος μέσα στην ημέρα με 46 λεπτά και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις με 36 λεπτά. Με λίγα λόγια, οι γυναίκες βάζουν το σεξ πάνω από όλα!

Και από ότι φαίνεται το πόσο ευτυχισμένες θα είναι στο χέρι των αντρών!

via

Όλη η επικαιρότητα