Οικονομία

Πόσο θα σας κοστίσει να ανοίξετε το δικό σας Escape room

88acc3b5f05e39200a61a1cb81be1085_l.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τα Escaped- Live Adventure Games αποτελούν ένα σχετικά καινούριο Project στην ελληνική αγορά και κατηγοριοποιούνται στον κλάδο της διασκέδασης.

Σε μόλις ένα χρόνο δραστηριοποίησής τους κατάφεραν να χαρακτηρίζονται από μερίδιο αγοράς βάση κοινοποιήσεων της τάξεως του 25%, με τη φήμη τους να έχει εξαπλωθεί και πέρα από το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξής τους υιοθέτησαν το franchising, με σκοπό τη συνεργασία με δυναμικούς ανθρώπους, προσφέροντας πλήρη υποστήριξη και παρουσιάζοντας μια κερδοφόρα και ευέλικτη επιχειρηματική δραστηριότητα. Η εταιρία προσφέρει brand υψηλής φήμης και αναγνωρισιμότητας, Νο1 σε likes, shares και κριτικές σε facebook, κορυφαία τεχνογνωσία, διαφοροποίηση, με πρωτότυπες ιδέες και γρίφους που ενθουσιάζουν, δωμάτια απόδρασης, χωρίς αλλά και με υποστήριξη ηθοποιών, ώστε να γίνεται το παιχνίδι πιο αληθοφανές.

Επίσης προσφέρει πλήρη αρχική υποστήριξη, από τον σχεδιασμό των δωματίων, τις διαδικασίες grand opending, την αρχική εκπαίδευση κ.ο.κ., συνεχή υποστήριξη σε θέματα οργανωτικά, τεχνικά και εκπαίδευσης, συνεχείς προωθητικές ενέργειες, booking από την κεντρική ιστοσελίδα, ευρεία αποκλειστικότητα περιοχής, ολοκληρωμένο και καινοτόμο σχεδιασμό των δωματίων απόδρασης, με πρωτότυπες ιστορίες απόδρασης, προσαρμοσμένων στον χώρο σας, με συμπιεσμένο κόστος και παράδοση του δικού σας Escaped, με το κλειδί στο χέρι, σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε πλήρη εναρμόνιση με το αρχικό προϋπολογισθέν κόστος.

Αν η ιδέα να ξεκινήσετε το δικό σας Escaped σας ενθουσιάζει και επιθυμείτε να δραστηριοποιηθείτε στην αναδυόμενη αγορά των escape rooms, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2106540681 για να ενημερωθείτε αναλυτικά για το μέλλον και τις αποδόσεις του δικού σας Escaped.

Το απαιτούμενο μέεθος χώρου είναι από 80 τ.μ. σε ισόγειο ή όροφο. Η αρχική επένδυση είναι στα 10,000 Ευρώ ανά δωμάτιο, με προτεινόμενο πλήθος δωματίων τα πέντε και τα entry fees είναι στα 30,000 ευρώ.

Όλη η επικαιρότητα