Γυναίκα

Πότε δεν πρέπει μια γυναίκα να ζυγίζεται;

zigaria.jpg
Ακούστε το άρθρο
Μπορεί να είναι ένα απλό και αθώo

αντικείμενο, αλλά δεν υπάρχει γυναίκα που να μην το τρέμει! Ακούει στο όνομα… ζυγαριά και είναι ικανό να μας χαλάσει τη διάθεση και να μας ρίξει σε… βαθιά κατάθλιψη! Κι όμως, οι περισσότερες από εμάς, έχουμε την κακιά συνήθεια να ζυγιζόμαστε κάθε τρεις και λίγο, και εντελώς λάθος ώρες, με αποτέλεσμα να στενοχωριόμαστε χωρίς απολύτως κανένα λόγο. Παρακάτω σας έχουμε τις ώρες και τις μέρες που απαγορεύεται να ζυγιζόμαστε, έτσι για να μη στενοχωριόμαστε και άδικα.

1. Πριν την περίοδο: Αυτό υποθέτουμε το γνωρίζετε όλες και ελπίζουμε να μην κάνετε το λάθος να ζυγίζεστε λίγες μέρες πριν αδιαθετήσετε γιατί το νούμερο θα είναι… ανεβασμένο και η ψυχολογία στα… τάρταρα!

2. Δευτέρα: Γενικά η μέρα αυτή δεν είναι για τίποτα καλή! Έπειτα από το γουρούνιασμα του Σ/Κ μην κάνετε το λάθος να ζυγιστείτε Δευτέρα γιατί σίγουρα τα κιλά σας θα είναι περισσότερα. Περιμένετε να έρθει η Τετάρτη όπου θα έχετε… ξεφουσκώσει.

3. Πατατάκα ή ποπ κορν: Βγήκατε το προηγούμενο βράδυ και φάγατε ένα από τα 2; Μη ζυγιστείτε για κανένα λόγο γιατί η κατακράτηση θα σας προδώσει!

4. Ποτό: Ό, τι ισχύει και για τα παραπάνω ισχύει και για το ποτό! Ακόμα κι αν έχετε επιλέξει κάτι με ελάχιστες θερμίδες, η κατακράτηση από το οινόπνευμα, την επόμενη μέρα θα σας δείχνει πρησμένη παρά το γεγονός ότι στην πραγματικότητα δεν έχετε πάρει σχεδόν καθόλου θερμίδες.

πηγή:queen.gr

Όλη η επικαιρότητα