Εκπαίδευση

Δείτε τις ημερομηνίες των Πανελλαδικών

panelladikes-eksetaseis.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η 13η Μαΐου θα είναι η τελευταία ημέρα μαθημάτων, στα Ημερήσια, Εσπερινά Γυμνάσια και Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, τα σχολεία θα κλείσουν για τη διεξαγωγή των πανελληνίων εξετάσεων.

Οι εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄) για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα αρχίσουν στις 18 Μαΐου, ενώ οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους μαθητές των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄) μία ημέρα αργότερα.

Η εξέταση των ειδικών μαθημάτων θα ξεκινήσει στις 17 Ιουνίου, ενώ η πρακτική δοκιμασία για τους υποψήφιους των ΤΕΦΑΑ θα γίνει από τις 15 έως τις 26 Ιουνίου. Οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν στις 9 Ιουνίου.

Τέλος, οι απολυτήριες εξετάσεις για την Γ΄ τάξη των ημερήσιων και τη Δ΄ τάξη των εσπερινών Γενικών Λυκείων θα ξεκινήσουν στις 3 Ιουνίου για όσους θα έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές. Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄ και Β΄) θα ξεκινήσουν στις 10 Ιουνίου.

Πηγή:iefimerida.gr

Όλη η επικαιρότητα