Επιχειρήσεις Ηλεία Καταναλωτές

«Πουλάει»… η Black Friday στην Αμαλιάδα – Αυξημένη η κίνηση στην αγορά της πόλης

Ακούστε το άρθρο

Σε… ρυθμούς Black Friday κινείται η αγορά της Αμαλιάδας, με την αγοραστική κίνηση να παρουσιάζει μεγάλη αύξηση τις τελευταίες μέρες. Μπορεί, όπως λέει και το όνομα της, να έχει την τιμητική της σήμερα αυτή η εκπτωτική ημέρα προσφορών, ωστόσο από τις αρχές της εβδομάδας τα καταστήματα έχουν μπει στους ρυθμούς της, με το καταναλωτικό κοινό να ανταποκρίνεται… στις προκλήσεις!

Οι προσφορές είναι μεγάλες σε πολλά είδη και τα ποσοστά ξεκινούν από 30% και φτάνουν μέχρι και 80% σε κάποιες περιπτώσεις. Οι καταστηματάρχες είχαν αρκετά χρόνια να δηλώσουν ευχαριστημένοι από την κίνηση, πάντα συγκριτικά με άλλες εκπτωτικές περιόδους και με δεδομένη την κρίση, καλώντας τον κόσμο μέχρι αύριο κάποιοι και κάποιοι άλλοι μέχρι και τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να επωφεληθούν αυτών των προσφορών.

«Οι εκπτώσεις που κάνουμε φτάνουν και το 50%. Όλη αυτή την εβδομάδα η κίνηση είναι μεγάλη και συνεχίζουμε μέχρι και το Σάββατο. Βέβαια, αν υπάρξει απόθεμα, θα συνεχίσουμε και την Δευτέρα. Οι τιμές είναι πραγματικά χαμηλές και κάνουμε και άτοκες δόσεις. Καλούμε τον κόσμο να έρθει και να ψωνίσει γιατί είναι πραγματική ευκαιρία», επεσήμανε ο κ. Κώστας Παρράς, από το κατάστημα «Παρράς Euronics».

Στο 50% φτάνουν και οι εκπτώσεις σε πολλά είδη και στο κατάστημα «Welcome store Νικολόπουλος»: «Η κίνηση έχει αυξηθεί και είναι μεγάλη. Η αγορά κινείται πραγματικά αυτή την εβδομάδα και κάθε μέρα η κίνηση αυξάνεται. Αναμένουμε τον κόσμο να ψωνίσει και τις επόμενες μέρες», δήλωσε ο κ. Φώτης Νικολόπουλος.

Για αύξηση της αγοραστικής κίνησης μίλησε και ο κ. Γιάννης Γεωργακόπουλος από το κατάστημα «Κόσμημα» – αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου: «Η αγορά αυτή την εβδομάδα πάει πολύ καλά. Οι εκπτώσεις σε πολλές περιπτώσεις κυμαίνονται στο 60%- 70%. Είναι ευκαιρία για τον κόσμο και τον καλούμε να έρθει στα μαγαζιά της Αμαλιάδας», τόνισε.

Για μια πολύ καλή εβδομάδα μίλησε και ο κ. Παναγιώτης Γρηγορόπουλος από το κατάστημα «Differ fashion»: «Οι εκπτώσεις που κάνουμε είναι από 30% και άνω. Έχουμε αυξημένη κίνηση και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό. Αναμένουμε μέχρι και το Σάββατο ο κόσμος να ψωνίσει».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η κα Χαρά Ματαράγκα από το κατάστημα «Famous»: «Οι προσφορές είναι μεγάλες. Κάποια είδη φτάνουν και το 80%. Είναι πραγματικά μεγάλη ευκαιρία για τον κόσμο να ψωνίσει», δήλωσε.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, από το κατάστημα ανταλλακτικών «Σαψάλης» κ. Νίκος Σαψάλης επεσήμανε: «Η εβδομάδα έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Υπάρχει κίνηση στα καταστήματα και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Καλούμε τον κόσμο να προτιμήσει τα καταστήματα της πόλης του. Οι προσφορές είναι πολύ μεγάλες και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία ο κόσμος να κάνει τις αγορές του σε πολύ καλές τιμές».

Όλη η επικαιρότητα