Πανηλειακός: «Πρεμιέρα» με πολύ ταλέντο – Έρχονται και οι μεταγραφές

Με 16 παίκτες, οι περισσότεροι από την ακαδημία της ομάδας, ξεκίνησε χθες το απόγευμα στο στάδιο Πύργου ο Πανηλειακός την προετοιμασία του για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής…

 

Το παρών έδωσαν οι «παλιοί» Πρέντι, Καρακίτσος, Λούσκος και Μπάλλας, καθώς και οι δυο νέες μεταγραφές Δαλαβούρας και Ασημακόπουλος.

Ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Λούσκος μας τόνισε πως, «έπρεπε σιγά – σιγά να μπούμε στο γήπεδο, έστω με αυτά τα 16 παιδιά που έχουμε αυτή την ώρα στη διάθεση μας, και στην πορεία το ρόστερ θα «γεμίσει»! Έτσι  λοιπόν αποφασίσαμε με τη διοίκηση να ξεκινήσουμε, κάνοντας ουσιαστικά μια ανεπίσημη πρεμιέρα στο Δημ. Στ. Πύργου (καθώς  το βοηθητικό της Συντριάδας δεν είναι ακόμα έτοιμο). Θέλουμε  τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου όχι μόνο του Πύργου άλλα της ευρύτερης Ηλείας, ώστε να μπορέσουμε  να προχωρήσουμε, και να ξανακάνουμε μεγάλο τον Πανηλειακό μας».

 

Ανακοινώσεις
Πανηλειακού

Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοίνωσε χθες την ανανέωση της συνεργασίας με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, Άγγελο Αρβανίτη (γεν. 22/9/2002), Γιώργο Λούσκο (γεν. 8/9/2002) και Χαράλαμπο Μπάλλα (γεν. 1/11/2002).

Στην ανακοίνωση τονίζεται χαρακτηριστικά :

«Οι ιδιαίτερα ταλαντούχοι αθλητές της ομάδας μας βρίσκονται από πέρυσι στο ρόστερ του Πανηλειακού και μάλιστα έχουν πάρει ήδη το «βάπτισμα του πυρός» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής από τον πρώην προπονητή της ομάδας, Άγγελο Διγκόζη.

Η Διοίκηση της ομάδας εύχεται στους τρεις ποδοσφαιριστές καλή χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα».

Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοίνωσε επίσης την ανανέωση της συνεργασίας με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές Κωνσταντίνο Κάρδαρη (γεν. 12/8/2003), Δημήτρη Κουζή (γεν. 14/3/2003), Σταύρο Κωστόπουλο (γεν. 29/9/2003), Σπύρο Πετρόπουλο (γεν. 14/4/2004) και Αλγκέρτ Σαλιού (γεν. 17/2/2003).

Στην ανακοίνωση τονίζεται χαρακτηριστικά : «Οι ταλαντούχοι αθλητές της Ακαδημίας της ομάδας μας, οι οποίοι πρόσφατα πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος Παίδων της Ε.Π.Σ. Ηλείας, προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα του Πανηλειακού στα μέσα της προηγούμενης σεζόν, δουλεύοντας υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη του τεχνικού επιτελείου των Άγγελου Διγκόζη και Κώστα Λούσκου.

Η Διοίκηση της ομάδας εύχεται στους νεαρούς ποδοσφαιριστές καλή πρόοδο, με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα».