Lifestyle

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Μετακόμισαν στην Καλιφόρνια

Ακούστε το άρθρο

Από τη Βρετανία, στη νήσο Βανκούβερ στον Καναδά κι από κει στην Καλιφόρνια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του bazaar.com, ο Πρίγκιπας Harry, η Meghan Markle και ο μικρός Archie είναι πλέον κάτοικοι Καλιφόρνιας, της πολιτείας δηλαδή από όπου κατάγεται η Δούκισσα του Sussex. Εδώ και καιρό υπήρχαν φήμες ότι το ζευγάρι σκάναρε την περιοχή επί εβδομάδες για να βρει τη νέα του «φωλιά», ωστόσο κανείς δεν είχε επιβεβαιώσει τίποτα. Κάποιοι άλλοι μάλιστα, υποστήριζαν ότι θα μοίραζαν το χρόνο τους μεταξύ Καναδά και Καλιφόρνιας.

Οι πρώτες πηγές αναφέρουν ότι πλέον διαμένουν σε ένα απομονωμένο συγκρότημα στο Λος Άντζελες εν μέσω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού και δεν έχουν τολμήσει να ξεμυτίσουν από εκεί, για πολλούς λόγους. Κατά το People, η είδηση της μετεγκατάστασης πάντως, σημαίνει ότι οι τρεις τους είναι πιο κοντά από ποτέ στη μητέρα της Meghan, Doria Ragland, αλλά και στον στενό κύκλο των φίλων τους που τους επισκέπτονταν τακτικά στον Καναδά.

Η μετακόμιση της Meghan και του Harry έρχεται να επισφραγίσει την επίσημη «απόσπαση» του ζευγαριού από την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια και τα καθήκοντά του ως μέλη της, στις 31 Μαρτίου. Η αποστασιοποίησή τους από τη βασιλική ζωή στο μεταξύ, δεν προβλέπει τη διατήρηση γραφείου στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, τη χρήση του όρου royal στα επαγγελματικά τους εγχειρήματα, αλλά και του τίτλου «Αυτού/Αυτής Μεγαλειότης».

via

Όλη η επικαιρότητα