Ποδόσφαιρο

Primera Division: Την 17η αγωνιστική «βγήκε» το «Classico» Ρεάλ-Μπαρτσελόνα

Ακούστε το άρθρο

Χωρίς κάποιο μεγάλο ματς θα αρχίσει το ισπανικό πρωτάθλημα της περιόδου 2017-18, η κλήρωση του οποίου έγινε την Παρασκευή.

Στην πρεμιέρα, που προγραμματίζεται για το τετραήμερο 18-21 Αυγούστου, η πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει στο «Ριαθόρ» με τη Λα Κορούνια, η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενήσει στο «Καμπ Νου» τη Μπέτις, η Ατλέτικο Μαδρίτης θα παίξει στην έδρα της νεοφώτιστης Χιρόνα, ενώ η Σεβίλη θα υποδεχθεί την Εσπανιόλ, ζευγάρι που είχε αναμετρηθεί και πέρυσι στην πρεμιέρα (σε ένα χορταστικό 6-4 υπέρ των Ανδαλουσιάνων).

Το ντέρμπι Ρεάλ-Μπαρτσελόνα θα καθυστερήσει αρκετά, καθώς θα γίνει τη 17η αγωνιστική, η οποία είναι εμβόλιμη και προγραμματίζεται για την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου. Καθώς οι «μερένγκες» θα παίξουν τρεις ημέρες νωρίτερα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, στο Αμπου Ντάμπι, το πιθανότερο είναι το clasico να μετατεθεί κατά μία ημέρα, για τις 21/12.

Το ματς του β΄ γύρου στο «Καμπ Νου» θα γίνει στις αρχές Μαϊου. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι του ισπανικού ποδοσφαίρου θα αναμετρηθούν νωρίς φέτος και μάλιστα εις διπλούν, αφού θα διεκδικήσουν τον Αύγουστο το σούπερ καπ Ισπανίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα