Lifestyle

Το πριν και το μετά: Οι φωτογραφίες της εγκυμονούσας Αθηνάς Οικονομάκου που πρέπει να δεις

Ακούστε το άρθρο

Μερικά 24ωρα απομένουν μέχρι την στιγμή που η Αθηνά Οικονομάκου θα κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της και αυτό είναι κάτι που η όμορφη ηθοποιός περιμένει με απίστευτη ανυπομονησία. Πριν από δύο ημέρες είχε τα γενέθλια της και τα γιόρτασε ανεβάζοντας στο Instagram account της μία από τις πιο όμορφες φωτογραφίες της Instagram account της μία από τις πιο όμορφες φωτογραφίες της έως τώρα.

Η κοιλίτσα της είναι πια τόσο φουσκωμένη και μεγάλη που πιστεύεις πως θα εκραγεί, όμως είναι σίγουρο πως δεν θέλει με τίποτα να τελειώσει αυτή η τόσο όμορφη περίοδος της ζωής της και αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες που κοινοποιεί στο Instagram της. Η ίδια όμως φαίνεται να αναπολεί κάπως και τις μέρες πριν την εγκυμοσύνη της και τα stories της που ανέβασε πριν από μερικές ώρες το μαρτυρούν αυτό.

Η όμορφη ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία με μαγιό από τις καλοκαιρινές διακοπές της στη Μύκονο, γράφοντας στη λεζάντα: «Πριν την εγκυμοσύνη. Ανυπομονώ για το καλοκαίρι του 2018». Ομοίως και δύο ακόμη φωτογραφίες στα stories της, που δείχνει το πριν και το μετά της ηθοποιού με έναν πάρα πολύ όμορφο τρόπο.

Δες τις φωτογραφίες της

Πηγή: Queen.gr

Όλη η επικαιρότητα