Αθλητισμός

Πρίντεζης: «Ευχαριστώ τον κόσμο και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού»

27e34af25af491fd88d859a34b24cc2c.jpg
Ακούστε το άρθρο
Αποτέλεσε τον «ιθύνοντα νου» της «ερυθρόλευκης» επίθεσης και στον 2ο τελικό, ενώ κράτησε «ζωντανό» το όνειρο του «break» μέχρι τη στιγμή που η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Βασίλη Σπανούλη, με τον τελευταίο να ευστοχεί σε εκτός ισορροπίας buzzer beater τρίποντο στην εκπνοή της αναμέτρησης, τη στιγμή που ο Νικ Καλάθης ήταν «κολλημένος» πάνω του, και να ισοφαρίζει τη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό σε 1-1.

Ο λόγος για τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος και εχθές ήταν συγκλονιστικός, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί, εκτός από MVP του αγώνα, και MVP… επαγγελματισμού και ζωής, καθώς ανήμερα του πρώτου τελικού «έχασε» τον αγαπημένο του πατέρα, χωρίς αυτή η «απώλεια» να τον θέσει εκτός… λειτουργίας, κάτι που θα ήταν απολύτως φυσιολογικό αν γινόταν.

Όντας μάλιστα από τους κορυφαίους (17π.), απάντησε στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για το χειροκρότημα που του «χάρισαν»: «Τους ευχαριστώ πάρα πολύ για το χειροκρότημα, όπως και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα συλλυπητήρια. Δεν έχω να πω πολλά… Ο Παναθηναϊκός πάντα είχε μπασκετικό κοινό και πάντα καταλαβαίνει τις καταστάσεις. Πάνω απ` όλα εύχομαι να μην υπάρχουν απώλειες… Θεωρώ και ελπίζω ότι κάτι παρόμοιο με το σημερινό (σ.σ. εχθές) θα πρέπει να γίνεται πάντα. Ήταν κάτι πολύ σημαντικό και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα και μέσα από την καρδιά μου».

 
 
 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα