Ηλεία Πολιτική

Προ των πυλών νέος συνδυασμός στο Δήμο Ζαχάρως-Φυγαλείας.

Ακούστε το άρθρο

Έντονη φημολογία αναπτύσσεται τις τελευταίες ώρες στη Ζαχάρω Ηλείας για τη δημιουργία νέου συνδυασμού ενόψει των Δημοτικών εκλογών τον Μαίου του 2019. 

Επικεφαλής του νέου αυτού συνδυασμού φέρεται να είναι ο γνωστός ιατρός-χειρουργός Τάκης Γρηγορόπουλος. 

Ο κ. Παναγιώτης Γρηγορόπουλος γέννημα, θρέμμα Ζαχαραίως, τα τελευταία 25 χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αττική συνεργαζόμενος με τις μεγαλύτερες κλινικές των Αθηνών, διατηρώντας παράλληλα δικό του Πολυιατρείο στην περιοχή του Πειραιά. 

Μάλιστα απο καλά πληροφορημένη πηγή μάθαμε ότι ο γιατρός απο την αρχές του τρέχοντος έτους έχει πραγματοποιήσει σειρά επαφών σε Ζαχάρω και Φυγαλεία, κάτω απο το ραντάρ των άλλων υποψηφίων.

Όπως χαρακτηριστικά μας τόνισε η ίδια πηγή, στις περισσότερες απο αυτές συνοδευόταν απο συνεργάτες του οι οποίοι, έχουν ήδη ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος της έρευνας και των μελετών που τους έχει ζητήσει, προκειμένου να έχει πραγματική εικόνα στο σύνολο των προβλημάτων που απασχολούν τον Δήμο Ζαχάρως-Φυγαλείας και παράλληλα ένα ολοκληρωμένο πλάνο ανάπτυξης για την τετραετία 2019-2023.
Εξάλλου δεν ειναι η πρώτη φορά που ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος ασχολείται με τα κοινά και τους συγχωριανούς του, κάτι που κι εμείς απο την στήλη μας μπορούμε να επιβεβαιώσουμε αφού κατά καιρούς έχουμε γίνει μάρτυρες δεκάδων ιστοριών για την ανιδιοτελή και  “ανώνυμη” βοήθειά του, όποτε του ζητήθηκε, σε θέματα υγείας και όχι μόνο. 

Εν αναμονή της επιβεβαίωσης της πληροφορίας μας λοιπόν και βέβαια της επίσημης δήλωσης που θα την συνοδευεί.
Πηγή: Παραπολιτικά

Όλη η επικαιρότητα