Ελλάδα

Προφυλακίστηκε η 27χρονη για τη δολοφονία της Κινέζας ερωμένης του συζύγου της

Ακούστε το άρθρο

Στην πολύχρονη αντιδικία τους για έναν άνδρα απέδωσε την άγρια δολοφονία της 48χρονης Κινέζας η 27χρονη από το Μπαγκλαντές η οποία κατηγορείται για το στυγερό έγκλημα.

Η νεαρή γυναίκα φέρεται να ομολόγησε ενώπιον του ανακριτή ότι σκότωσε την Κινέζα ερωμένη του συζύγου της τα ξημερώματα της 26ης Οκτωβρίου σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα ισχυριζόμενη ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Η 27χρονη γυναίκα, μητέρα ενός 6χρονου παιδιού, μετά την απολογία της πήρε το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού όπου αναμένεται να κρατηθεί για να έχει την δυνατότητα επικοινωνίας με το γιο της.

«Σήμερα ενώπιον του ανακριτή απολογήθηκε η εντολέας μου, μητέρα ενός εξάχρονου αγοριού επιδεικνύοντας ειλικρινή μεταμέλεια. Στο παρόν στάδιο δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα, ωστόσο πιστεύω ότι υπάρχουν ελαφρυντικά» δήλωσε ο δικηγόρος της λίγο μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να την προφυλακίσουν.

Η νεαρή γυναίκα στην προανακριτική της απολογία εμφανίζεται να μιλά για την κόντρα που είχε με το θύμα με το οποίο ήταν συνάδελφοι στο κατάστημα ιδιοκτησίας του συζύγου της. Αφετηρία για τις σκηνές ζηλοτυπίας αποτέλεσε, όπως είπε, η ερωτική σχέση που είχε συνάψει με τον άνδρα ο οποίος , σύμφωνα με τις κακές γλώσσες ,στο παρελθόν είχε δεσμό και με το θύμα.

Όπως ισχυρίστηκε η κατηγορούμενη η 48χρονη την έβριζε και της πετούσε ακόμη και αντικείμενα. Αναφερόμενη δε στην μοιραία ημέρα η 27χρονη έκανε λόγο για τυχαία συνάντηση με το θύμα το οποίο την κάλεσε στο σπίτι της. Μόλις μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα – φέρεται να είπε -αντιλήφθηκε ότι το 48χρονη κλείδωσε την πόρτα. Εκείνη ρώτησε «γιατί το κάνεις αυτό;» Και το θύμα της απάντησε «τώρα θα μιλήσουμε και της επιτέθηκε. Όπως περιγράφει στην απολογία της , οι δυο γυναίκες άρχισαν να παλεύουν.«Κάποια στιγμή της είπα ότι δεν είναι εχθρός μου και αν το πρόβλημα είναι η σχέση τότε θα φύγω. Εκείνη, όμως, απάντησε «ποτέ δεν θα σε αφήσει» και μου όρμησε πάλι».

Η κατηγορούμενη ισχυρίζεται πως το θύμα την έπιασε από το λαιμό και την έριξε κάτω και τότε αισθάνθηκε πως δεν μπορούσε να πάρει ανάσα κι ότι θα πέθαινε. Ήταν η στιγμή, σύμφωνα με την 27χρονη, που έπιασε ένα σίδερο που βρισκόταν κάτω από ένα τραπεζάκι κοντά της και χτύπησε την 48χρονη τρεις φορές στο κεφάλι.

Όπως είπε, με τα πρώτα χτυπήματα το θύμα δεν σταμάτησε να προσπαθεί να την πνίξει αλλά στο τρίτο χτύπημα το κεφάλι της άρχισε να τρέχει αίματα, τα χέρια της χαλάρωσαν και έπεσε επάνω της προσπαθώντας πάλι να την χτυπήσει. Η κατηγορούμενη φέρεται να ισχυρίστηκε πως έριξε το θύμα στο πάτωμα του έκλεισε με τα χέρια τη μύτη και το στόμα μέχρι που σταμάτησε να κινείται. Στη συνέχεια της έβαλε ένα σεντόνι στο κεφάλι και τότε κατάλαβε ότι δεν ανέπνεε.

Η γυναίκα υποστήριξε πως πανικοβλήθηκε και έβαλε το κεφάλι του θύματος μέσα σε μια σακούλα από σούπερ μάρκετ και τύλιξε το σώμα στο σεντόνι. Αμέσως μετά, περιέγραψε, σκούπισε τα αίματα με χαρτί και πανιά τα οποία πέταξε λίγο αργότερα σε κάδους σκουπιδιών και έπλυνε το σίδερο. Για το έγκλημα, ισχυρίστηκε, δεν είπε τίποτα σε κανέναν.

Πηγή: newsbeast.gr 

Όλη η επικαιρότητα