Ηλεία

Προφυλακίστηκε ο 20χρονος για τη ληστεία στο ΕΛΤΑ Βαρθολομιού

Ακούστε το άρθρο

Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες, μετά την απολογία του στον Ανακριτή Αμαλιάδας, ο 20χρονος που κατηγορείται για την ληστεία στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Βαρθολομιό.

Ο 20χρονος συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, οδηγήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας  που του άσκησε ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε στην Ανάκριση, απ’ όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία. Απολογήθηκε χθες το πρωί και μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέως Αμαλιάδας.

Να σημειωθεί ότι η ληστεία διαπράχθηκε το πρωί της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου, όταν ο 20χρονος ημεδαπός εισέβαλε στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Βαρθολομιό έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, καθώς φορούσε κουκούλα «full face», κρατούσε στα χέρια του ένα πυροβόλο όπλο με το οποίο και απείλησε τον υπάλληλο των ΕΛΤΑ να του παραδώσει τα χρήματα που είχε στο υποκατάστημα. Αφού κατάφερε να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, αποχώρησε από το υποκατάστημα και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όλη η επικαιρότητα