Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

«Προχωρά» η προσθήκη ορόφου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

nosokomeio-kalamatas1_0_18.jpg
Ακούστε το άρθρο
Μεθοδικά και συντονισμένα προχωρούν οι διαδικασίες για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου που έχει θέσει η Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας και αφορά στην προσθήκη ενός ορόφου 1.000 τ.μ. πάνω από την Ψυχιατρική Κλινική.
Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από λίγο καιρό ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος, μαζί με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη και το διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Παναγιώτη Κατσίβελα, ανακοίνωσαν ότι ξεκινούν άμεσα όλες εκείνες οι απαραίτητες ενέργειες και διαδικασίες για την ωρίμανση και υλοποίηση αυτού του μεγάλου έργου.
Ειδικότερα, στελέχη της εταιρείας ΤΕΜΕΣ Α.Ε., ιδιοκτησίας της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου, μαζί με πολιτικούς μηχανικούς τεχνικών μελετητικών γραφείων, επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο Καλαμάτας, προκειμένου να δουν και να καταγράψουν από κοντά όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και δεδομένα του έργου.
Ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου, διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός Τάσος Βλαχοδημητρόπουλος, μαζί με την πολιτικό μηχανικό Σοφία Κορακοβούνη, ξενάγησαν το κλιμάκιο σε όλους τους σχετικούς χώρους και παρείχαν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.
Με αφορμή την επίσκεψη ο κ. Μπέζος δήλωσε: «Καθημερινά δουλεύουμε και συνεργαζόμαστε, προκειμένου να υλοποιήσουμε ένα μεγάλο στόχο που θα συμβάλει καταλυτικά στην ουσιαστική αναβάθμιση του νοσοκομείου μας.
»Κυρίαρχο μέλημά μας σε αυτή τη φάση είναι να καταφέρουμε να ωριμάσουμε το έργο στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Και πιστεύω ότι έχουμε ξεκινήσει καλά. Η έναρξη υποβολής προτάσεων για ένταξη στη νέα προγραμματική περίοδο πρέπει να μας βρει πανέτοιμους.

»Μέχρι τότε πρέπει να έχουμε κάνει τα αδύνατα δυνατά και το έργο της προσθήκης του ορόφου πάνω από την Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου να έχει ωριμάσει. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε ούτε μέρα. Γνωρίζουμε ότι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά είμαστε αισιόδοξοι.

»Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά την οικογένεια του κ. Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου και τους συνεργάτες του, με τους οποίους είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία, όπως και τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου μας».
 
 
 
Πηγή: tharrosnews.gr

Όλη η επικαιρότητα