ΕΠΣ Ηλείας

Προοδευτική Μανωλάδας – Ξενοφών Κρεστένων 1-1: Δε βόλεψε κανέναν!

Ακούστε το άρθρο

Ισόπαλοι με  1-1 αναδείχθηκαν το περασμένο Σάββατο στη Μανωλαδα, Προοδευτική και Ξενοφών σε ένα αποτέλεσμα που μάλλον δεν βολεύει κανέναν από τους δυο αφού από τη μια οι γηπεδούχοι που συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις μένοντας για 4ο σερί ματς αήττητοι δε μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμα που πήραν από το γκολ του Νικολετάκη και να πανηγυρίσουν μια νίκη που θα τους έδινε τεράστια ανάσα και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είδαν Αίαντα και Δόξα να ξεφεύγουν. Ο πολύπειρος σέντερ φορ της ομάδας του Π. Χρηστίδη με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ έβαλε μπροστά στο σκορ την Προοδευτική στο 73′ όμως η απάντηση  των Κρεστένων ήταν άμεση αφού τρία λεπτά αργότερα με τον Πάρη Κωνσταντόπουλου να αξιοποιεί ασίστ του Γαλανόπουλου και να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Κυριακόπουλος, Πατσούρας, Κατσιμητσήρης (68΄Σωτηρόπουλος), Μούζος, Μπιτούνης, Ζ. Βαλογιάννης, Παντελής, Ορλώφ, Λιακόπουλος, Παναγιωτόπουλος (76΄Α. Βαλογιάννης), Νικολετάκης.

ΞΕΝΟΦΩΝ: Δασκαλόπουλος, Γαλανόπουλος, Δημάκης, Αναμουρλίδης, Κολόκας, Μιλοσέσκι (67΄ Χαραλαμπόπουλος), Π. Κωνσταντόπουλος (80΄λ.τρ. Θεοχαρόπουλος), Μπατζάκας (52΄λ.τ. Γκρίλλας), Θ. Κωνσταντόπουλος (56΄Πετρόπουλος), Φερεκίδης, Μπακατσέλος.

Όλη η επικαιρότητα