ΕΠΣ Ηλείας

Πρόοδος Σαλμώνης: Νέα προσφυγή…

Ακούστε το άρθρο

Δεν παρατάει, απ’ ότι φαίνεται, την υπόθεση αποκλεισμού της από το πρωτάθλημα η Πρόοδος Σαλμώνης η οποία κατέθεσε νέα προσφυγή κατά της απόφασης για την νέα τιμωρία που της επιβλήθηκε  από την ΕΠΣ Ηλείας.

Να υπενθυμίσουμε ότι το θέμα είχε ξεκινήσει όταν το μέλος του σωματείου Πέτρος Σταθόπουλος κατέθεσε αγωγή ζητώντας επανάληψη των εκλογών στην Ένωση, στις οποίες ήταν και ο ίδιος υποψήφιος.

Η διοργανώτρια επικαλείται παράβαση του Καταστατικού της ΕΠΣΗ και του ΚΑΠ, τιμωρώντας για δεύτερη φορά το σωματείο, αφού δεν έγινε δεκτή η πρώτη!

Από την μεριά της, η διοίκησης της Προόδου αποφάσισε να «κυνηγήσει» εκ νέου το θέμα ζητώντας ουσιαστικά να γίνει δεκτό αυτό που εκφράζει στη δική της άποψη επί του θέματος, ότι στο άρθρο 35 του ΚΑΠ είναι σαφές, πως το σωματείο έχει ευθύνη μόνο όταν ο προσφεύγων είναι μέλος του Δ.Σ. κι ό,τι άλλο αναφέρεται στο εν λόγω άρθρο (2γ), πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει με τον Σταθόπουλο. Κι αν δεν γίνει δεκτό αυτό, προσκομίζει πλέον και απόφαση Γενικής Συνέλευσης του σωματείου (κι όχι μόνο του Δ.Σ. του, όπως είχε κάνει την πρώτη φορά) ότι ο εν λόγω δεν έχει την παραμικρή σχέση, ούτε καν ως απλό μέλος, κι ειδικά μάλιστα το διάστημα που η ΕΠΣΗ την τιμώρησε για δεύτερη φορά.

Σε ότι αφορά την εκδίκαση της προσφυγής, αυτή θα  πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Οκτωβρίου.

Όλη η επικαιρότητα