Ηλεία Πολιτισμός

Πρόσληψη τριών ατόμων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων για 18 μήνες

Ακούστε το άρθρο

Στην πρόσληψη τριών ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου – διάρκειας 18 μηνών – για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας χώρων αρμοδιότητάς της, προχωρά η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας.

Η προκήρυξη που εξεδόθη την Τετάρτη 13 Ιουνίου, αφορά στην πρόσληψη τριών ατόμων για την καθαριότητα Μουσείων, του Αρχαιολογικού χώρου, κτιρίων wc, κ.α στην Αρχαία Ολυμπία.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες Έντυπα – Διαδικασίες ∆ιαγωνισμών Φορέων Ορ. Χρόνου ΣΟΧ ή στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr).

Οι ενδιαφερόμενοι αφού συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.8 μπορούν να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Εφορείας Αρχαιοτήτων, στην διεύθυνση: ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΗΛΕΙΑΣ, Τ.Κ. 270 65 Αρχαία Ολυμπία, απευθύνοντάς την, στην Γραμματεία της ΕΦ.Α ΗΛΕΙΑΣ (τηλ.: 26240-22529).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της προκήρυξης σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του ∆ήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Όλη η επικαιρότητα