Πολιτική

Προσπάθεια απαξίωσης του ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τις κινήσεις Πανούση «βλέπει» η ΠΓ

prospatheia_apaxiosis_toy_syriza_piso_apo_tis_kiniseis_panoysi_vlepei_i_pg.jpg
Ακούστε το άρθρο

Το θέμα των δηλώσεων του Γιάννη Πανούση και οι πολιτικές εξελίξεις που ακολούθησαν τέθηκαν στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, που συνήλθε το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Πολιτική Γραμματεία εκτίμησε ότι στο σύνολό τους οι δηλώσεις και κινήσεις του πρώην υπουργού εντάσσονται σε μια προσπάθεια απαξίωσης της κυβέρνησης και ενοχοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΠΓ καταδίκασε τις ενέργειες του κ. Πανούση και εξέφρασαν την υποστήριξή τους στους κυβερνητικούς χειρισμούς.

Στην Πολιτική Γραμματεία συζητήθηκε επίσης η προετοιμασία της συνδιάσκεψης της Nεολαίας του κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Νοεμβρίου, και θέματα σχετικά με την προετοιμασία του κόμματος ενόψει του συνεδρίου.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές θα εντατικοποιηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα το έργο των Επιτροπών Θέσεων και Καμπάνιας προκειμένου να υπάρξει ένας ανοιχτός, δημοκρατικός και πολύπλευρος διάλογος ενόψει του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο.

Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να συζητηθεί το ασφαλιστικό και τη σχετική ενημέρωση θα έκανε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος. Ωστόσο, το θέμα αναβλήθηκε μέχρι να οριστικοποιηθούν οι τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ

Όλη η επικαιρότητα