Ηλεία

Προσθήκη – ανάσα στο νοσοκομείο Πύργου: Ακτινολογικό κάθε μέρα όλη μέρα!

Ακούστε το άρθρο

Προσθήκη-ανάσα για το Νοσοκομείο Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου», καθώς εξασφαλίστηκε η καθημερινή εφημέρευση του Ακτινολογικού με την προσθήκη ενός επικουρικού Ακτινολόγου στην κλινική, δίνοντας τέλος στα εφημεριακά κενά που είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα.

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, Κώστας Διαμαντόπουλος, δήλωψσε ότι με αυτήν την προσθήκη κατακτήθηκε ο στόχος της καθημερινής εφημέρευσης και πρόσθεσε ότι αποτελεί εξέλιξη που εντάσσεται στον σχεδιασμό για την καθημερινή εφημέρευση όλων των τμημάτων του νοσοκομείου.

«Είναι αδιανόητο οι ασθενείς και συνοδοί τους να επισκέπτονται τη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου και να διαπιστώνουν ότι δεν υπάρχουν ειδικότητες απαραίτητες για τη διαχείριση ενός επείγοντος περιστατικού στα πλαίσια της δευτεροβάθμιας λειτουργίας της Μονάδας. Η προσπάθεια για την αποκατάσταση της σχέσης εμπιστοσύνης πολιτών και συστήματος υγείας στο Νομό μας θα είναι διαρκής και επίμονη», δήλωσε ο κ.Διαμαντόπουλος, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι οι ασθενείς και οι συνοδοί τους δεν θα αντικρίσουν ξανά την ένδειξη  «Δεν εφημερεύει το Ακτινολογικό» στο νοσοκομείο του Πύργου και ότι η καθημερινή εφημέρευση του Ακτινολογικού παρέχει ένα κρίσιμο εργαστηριακό εργαλείο με προεξάρχουσα τη λειτουργία του Αξονικού Τομογράφου.

Ο επόμενος στόχος της διοίκησης, για τον οποία εκφράζεται αισιοδοξία για άμεση επίτευξη, είναι η καθημερινή εφημέρευση και του Ορθοπαιδικού Τμήματος.

Επιμ.: Παναγιώτης Φωτεινόπουλος

Όλη η επικαιρότητα