Lifestyle

Πρωταγωνιστής του «Τατουάζ» αποκαλύπτει: «Είχα φτάσει να χρωστάω 80.000 ευρώ…»

Ακούστε το άρθρο

Σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Το Τατουάζ», ο Νίκος Πολυδερόπουλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Page 2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα. Μεταξύ άλλων, ο γοητευτικός ηθοποιός αποκάλυψε πώς έφτασε να χρωστάει 80 χιλιάδες ευρώ και αναγκάστηκε να πουλήσει ό,τι είχε και δεν είχε.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έφτασες στο μηδέν;

Πριν από τρία-τέσσερα χρόνια, το μαγαζί που είχα φτιάξει στο κέντρο της Αθήνας ουσιαστικά χρεοκόπησε. Είχα φτάσει να χρωστάω 80.000 ευρώ. Έπρεπε λοιπόν να το πουλήσω, για να ξεχρεώσω. Θυμάμαι κοιτούσα τον εαυτό μου στον καθρέφτη του μπαρ που είχα και σκεφτόμουν: «Αυτό το μπάνιο, αυτό το μαγαζί, το έχεις φτιάξεις εσύ. Πώς θα τα δώσεις;». Μέχρι που έκανε ένα κλικ μέσα μου και είπα «Είναι όλα νούμερα. Δεν πρέπει να δένεσαι με τα άψυχα αντικείμενα». Πούλησα λοιπόν το μπαρ, το αυτοκίνητο, τη μηχανή που είχα, προκειμένου να βγω όσο πιο αλώβητος γινόταν. Κι αφού πέρασα κι αυτό, μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι δεν φοβάμαι τίποτα!

Παρόλο που είχες κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα με την σειρά «Το αμάρτημα της μητρός μου», αποφάσισες να αποσυρθείς. Πιστεύεις ότι έκανες λάθος;

Αυτή η σειρά ήταν και ο λόγος που χρεοκόπησα. Διότι δούλεψα και δεν πληρώθηκα. Έχασα 17.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα, με πήρε η κάτω βόλτα! Διότι επένδυσα όλες τις οικονομίες μου για να φτιάξω το μαγαζί και ήλπιζα να πληρωθώ για να μπορώ να τακτοποιήσω και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μου. Τελικά η εταιρία παραγωγής χρεοκόπησε και δεν πήρα τίποτα! Αυτό για εμένα ήταν πολύ σοβαρός λόγος, παρόλο που μου γίνονταν προτάσεις, να μη θέλω να κάνω τίποτα. Διότι με την οικονομική κρίση η τηλεόραση πέρασε μία φάση που περίμεναν από εσένα να δουλεύεις τσάμπα! Απογοητεύτηκα! Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου, αλλά θέλω να αμείβομαι. Δεν έγινα ηθοποιός για να κάνω εξώφυλλα και να δίνω συνεντεύξεις.

Πηγή: tlife 

Όλη η επικαιρότητα