Μεσσηνία Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Πρόταση γάμου στα παγωμένα νερά της Νέδας

Ακούστε το άρθρο

Ποιος θα το περίμενε πως η Νέδα θα είχε για άλλη μια φορά την τιμητική της! Πανέμορφα τοπία, υπέροχα νερά, πράσινο δάσος και φυσικά οι μοναδικοί καταρράκτες της έδωσαν την έμπνευση σε ένα νεαρό ζευγάρι να κάνει κάτι το ξεχωριστό. Πριν από λίγες μέρες λοιπόν ένα ζευγάρι από την Πολωνία πραγματοποίησε τις διακοπές του στη Μεσσηνία. Το tour περιλάμβανε επισκέψεις σε διάφορα μέρη μέσα στα οποία ήταν και η Νέδα. Εκεί λοιπόν και κατά τη διάρκεια του μπάνιου στο Μεγάλο Καταρράκτη ο άνδρας γονάτισε στα παγωμένα νερά και άνοιξε μπροστά στη κοπέλα του ένα κουτάκι που μέσα είχε ένα πανάκριβο μονόπετρο δαχτυλίδι! Η κοπέλα στην αρχή σάστισε ωστόσο δέχτηκε την πρόταση του μελλοντικού συζύγου της και αφού άφησαν στην άκρη το μονόπετρο απόλαυσαν το μπάνιο τους, ενώ αργότερα γευμάτισαν σε ταβέρνα στα Πλατάνια. Να λοιπόν και μια ξεχωριστή πρόταση γάμου..στο παράδεισο της Νέδας.


Το #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 εντόπισε το νεαρό ζευγάρι στην Αγγλία όπου διαμένει μόνιμα και του εύχεται υγεία και καλούς απογόνους!!!

<< A boy made a marriage proposal to his girlfriend in the Neda Falls!!! We wish them good offspring and always health. Make your honeymoon trip to Greece!!! >>

Πηγή: #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

Όλη η επικαιρότητα