Πρωταθλητής Ηλείας στην κατηγορία του Προπαιδικού ο Πανηλειακός

Τον καλύτερο τους εαυτό έδωσαν και οι τρεις ομάδες

Πρωταθλητής Ηλείας στην κατηγορία του Προπαιδικού αναδείχθηκε την Κυριακή το απόγευμα παρουσία περίπου 200 θεατών, ο Πανηλειακός αφού στους τελικούς που διεξήχθησαν στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας οι νεαροί ερυθρόλευκοι υπερτέρησαν στην ισοβαθμία του Ερμή Πύργου και κατέκτησαν το τρόπαιο.

Από τους τελικούς δεν θα μπορούσε να λείψει ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ, κ. Άρης Κουλούρης. Στη φώτο διακρίνεται με τον παράγοντα του ΠΑΟΒ κ. Κώστα Παλούμπη και την σύζυγό του, κα Μαρία Γεωργοπούλου

Από κοινού παρακολούθησαν τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών οι προάγοντες των ομάδων. Εδώ, ο Χρήστος Γιαννακόπουλος του Πανηλειακού με τον Κώστα Παλούμπη του ΠΑΟ Βάρδας

Οι αναμετρήσεις ήταν διάρκειας 40 λεπτών η καθεμία και στον πρώτο αγώνα του τελικού, ο Ερμής επικράτησε με 2-0 επί του ΠΑΟ Βάρδας ενώ στον δεύτερο Πανηλειακός και Ερμής αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι οι νεαροί ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 5-0 επί του ΠΑΟΒ και στέφθηκαν Πρωταθλητές αφού υπερτερούσαν στην διαφορά τερμάτων από τον Ερμή.