Ηλεία

Προθεσμίες για τη στεγαστική συνδρομή των πλημμυρόπληκτων

Ακούστε το άρθρο

Δικαιολογητικά καλούνται να υποβάλουν όσοι επλήγησαν από τα καιρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου του 2016 για να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη στεγαστική συνδρομή, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση της ΔΑΕΦΚ για την οριοθέτηση και χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής για την αποκατάσταση ζημιών σε κτίρια από τον σεισμό της 15ης Φεβρουαρίου 2016 σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν:

  1. αίτηση με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αυτά ορίζονται σε σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις, για έκδοση Άδειας Επισκευής και χορήγησης Στεγαστικής Συνδρομής (Σ.Σ) ή για έκδοση Βεβαίωσης Καθορισμού Δικαιούχου Στεγαστικής Συνδρομής για Ανακατασκευή, κατάθεση έως 11-2-2018.

Για την οριοθέτηση και χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής για την αποκατάσταση ζημιών σε κτίρια από τις πλημμύρες της 6ης και 7ης Σεπτεμβρίου 2016 σε περιοχές της ΠΕ Ηλείας.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν:

  1. εφόσον επιθυμούν την έκδοση χαρακτηρισμού κτιρίου, αίτηση στον Τ.Α.Π. Ν. Ηλείας για διενέργεια αυτοψίας στο πληγέν κτίριο, κατάθεση έως 1-6-2017.
  2. αίτηση με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αυτά ορίζονται σε σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις, για έκδοση Άδειας Επισκευής και χορήγησης Στεγαστικής Συνδρομής (Σ.Σ) ή για έκδοση Βεβαίωσης Καθορισμού Δικαιούχου Στεγαστικής Συνδρομής για Ανακατασκευή, κατάθεση έως 1-3-2018.

Για την οριοθέτηση περιοχών και χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια από τους ανεμοστρόβιλους του Σεπτεμβρίου 2016 και του Οκτωβρίου 2016 σε περιοχές της ΠΕ Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν:

  1. εφόσον επιθυμούν την έκδοση χαρακτηρισμού κτιρίου, αίτηση στον Τ.Α.Π. Ν. Ηλείας για διενέργεια αυτοψίας στο πληγέν κτίριο, κατάθεση έως 3-7-17
  2. αίτηση με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αυτά ορίζονται σε σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις, για έκδοση Άδειας Επισκευής και χορήγησης Στεγαστικής Συνδρομής (Σ.Σ) ή για έκδοση Βεβαίωσης Καθορισμού Δικαιούχου Στεγαστικής Συνδρομής για Ανακατασκευή, κατάθεση έως 3-4-2018.

Όλη η επικαιρότητα