Αθλητισμός Αχαϊα

Πρώτη επίσημη εμφάνιση της μασκότ των Μεσογειακών Αγώνων

Ακούστε το άρθρο

Στο Test Event  που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Αυγούστου στο νέο γήπεδο του Beach Handball στο Νότιο Πάρκο δίπλα από τις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Π. , πέραν του ότι θα γίνει η γενική δοκιμή της διοργάνωσης, θα γίνει και η πρώτη και επίσημη παρουσίαση της μασκότ των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων που θα διεξαχθούν 25-31 Αυγούστου 2019 στην Πάτρα.

Ο Πατρέας, όπως είναι το όνομά της, θα εμφανιστεί στο γήπεδο της διεξαγωγής  του Final-4 του Beach Handball το Σάββατο μετά τη λήξη των μικρών τελικών και πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού των γυναικών (είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 21:00).  Ο Πατρέας θα κάνει βόλτες στον αγωνιστικό χώρο, στις εξέδρες, θα παίξει με τα μικρά παιδιά που θα βρίσκονται στο γήπεδο και θα φωτογραφηθεί με τον κόσμο.

Ο Πατρέας είναι ένας γλάρος και η δημιουργός του Κανέλλα Στασινοπούλου που κέρδισε στο διαγωνισμό της Οργανωτικής Επιτροπής, κατέληξε σε αυτόν επειδή είναι το κατεξοχήν παράκτιο πουλί που θα συναντήσει ο επισκέπτης της Πάτρας όταν κινείται κατά μήκος της παραλιακής ζώνης της πόλης, σε τμήματα της οποίας (Νότιο Πάρκο, Πλαζ Αγυιάς) θα φιλοξενηθούν οι Αγώνες.


  • Χρυσός χορηγός των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 είναι τα Ελληνικά Πετρέλαια.

Όλη η επικαιρότητα