Ηλεία

Πρωτιά Χριστοφόρου στις εκλογές των κυνηγών – Ηλειακή κυριαρχία στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Γ’ ΚΟΠ

Ακούστε το άρθρο

Ηλειακό χρώμα έχει το νέο διοικητικό συμβούλιο της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου (Γ’ ΚΟΠ), μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν προχθές στην Πάτρα, καθώς εξελέγησαν μέλη ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας και με καταγωγή από την Αμαλιάδα, Βαγγέλης Χριστοφόρου, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Ζαχάρως, Χρ. Πλιάγκος, ενώ α΄αναπληρωματικός εξελέγη ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Ανδρίτσαινας, Σπ. Αναστασόπουλος.

Πριν από την εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση, κατά τη διάρκεια της οποία οι 43 από τους 47 κυνηγετικούς συλλόγους της Πελοποννήσου ενέκριναν τόσο την υποψηφιότητα του Β. Χριστοφόρου, όσο και του Αθ.Μεσσήνη και του Γ. Ρουμελιώτη, οι οποίοι είχαν «κοπεί» αρχικά από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή.

Το νέο συμβούλιο αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα εντός των ημερών και πρόεδρος αναμένεται να αναλάβει ο Βαγγέλης Χριστοφόρου.

Το νέο ΔΣ έχει ως εξής:

1.Χριστοφόρου Ευάγγελος 37

  1. Ρουμελιώτης Γεώργιος 34
  2. Διαμαντόπουλος Άγγελος 31
  3. Πλιάγκος Χρήστος 26
  4. Γραμματσούλιας Παναγιώτης 25

6.Μεσσήνης Αθανάσιος 22

7.Καλλιάνος Ιωάννης 21

Αναπληρωματικοί εξελέγησαν οι:

Αναστασόπουλος Σπύρος 20

Παναγόπουλος Δημήτριος 18

Ζάγκλας Ανδρέας 16

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αλεξόπουλος Γεώργιος 37

Μωραγιάννης Χρήστος 28

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

Μήλιος Δημήτριος 8

Λυμπερόπουλος Μελέτιος 6

Τι δήλωσαν Χριστοφόρου και Πλιάγκος

Σε ανάρτησή του στο φέισμπουκ ο κ. Χριστοφόρου εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους κυνηγούς για την εκλογή του και απηύθυνε μήνυμα ενότητας για την επόμενη μέρα στην κυνηγετική κοινότητα.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους συναδέλφους, εκλέκτορες και μη , πρωτα από όλα για την παρουσία τους στην ΓΣ της Ομοσπονδίας μας και κατά δεύτερο για την τιμή που μου έκανα με την ψήφο τους να με συμπεριλάβουν με συντριπτική πλειοψηφία 44 Ναι και 2 Όχι στο ψηφοδέλτιο για τις αρχαιρεσίες της Γ’.Κ.Ο.Π. Αποκαθιστώντας έτσι μια παράνομη πράξη της προσωρινής διοίκησης. Επίσης τους ευχαριστήσω και για την πολλοστή τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν και στο νέο ΔΣ της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι μαζί με όλα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου οφείλουμε να δώσουμε τον αγώνα μας για να αναδείξουμε την Ομοσπονδία μας εκεί που αξίζει και οφείλουμε να την έχουμε. Όλοι μαζί πλέον χωρίς αντιπαραθέσεις και αντιδικίες θα πορευτούμε για το καλό του κυνηγίου».

Ο κ. Πλιάγκος στάθηκε στην ανάγκη ενότητας για την επόμενη μέρα με μοναδικό και αταλάντευτο στόχο την πρόοδο στο κυνήγι.

«Είμαστε ενωμένοι όλοι για να φέρουμε καλύτερες μέρες στο ελεύθερο και παραδοσιακό κυνήγι, μακριά από αντιπαλότητες και διχόνοια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους Προέδρους για τη στήριξή τους!», δήλωσε.

Όλη η επικαιρότητα