Αθλητισμός

Οι πρωτοεμφανιζόμενοι ίπποι πρωταγωνιστούν σήμερα στο Μαρκόπουλο

Ακούστε το άρθρο

Επτά κούρσες, με δυνατές συμμετοχές και πρωτοεμφανιζόμενους ίππους, περιλαμβάνει η σημερινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο.

Στην πρώτη ιπποδρομία, θα πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους οι τριετείς  ΜΑΝΟΥΣΟΣ, ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΑΖ, ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΪΤ και ο ΤΖΙΜ ΓΟΥΪΝΝΕΡ. Στην τέταρτη κούρσα, την πολυπληθέστερη της ημέρας, θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Μαρκόπουλο η πενταετής, γερμανικής ιπποπαραγωγής, ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ η οποία έχει ήδη μία νίκη στην καριέρα της σε ιπποδρομίες της Μεγάλης Βρετανίας.

Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει και η πέμπτη ιπποδρομία,  όπου ο νικητής του Κυπέλλου Ερμή 2017, ΦΑΟΥΣΤΟ, θα αναμετρηθεί με επτά ισάξιους αντιπάλους, με στόχο όλων την δεύτερη νίκη της καριέρας τους.

Θεαματική αναμένεται και η άφιξη της έκτης ιπποδρομίας, όπου οκτώ τετραετείς καθαρόαιμοι ίπποι θα διεκδικήσουν τη δεύτερη νίκη τους στην απόσταση των 1.200 μέτρων.

Το πρόγραμμα των ελληνικών ιπποδρομιών αρχίζει στις 17:00. Φίλιπποι και όσοι βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Μαρκόπουλου μπορούν να απολαύσουν τις κούρσες από το νέο ανακαινισμένο VIP μπαρ του 5ου ορόφου στον Ιππόδρομο Αθηνών. Ένας όμορφος χώρος με ευχάριστη ατμόσφαιρα περιμένει τους επισκέπτες κάθε Παρασκευή από τις 16:00.

Όλη η επικαιρότητα