Γ Εθνική

Πρόβα πρωταθλήματος το φιλικό μεταξύ ΠΑΟ Βάρδας και Αστέρα Αμαλιάδας

Ακούστε το άρθρο

Ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό ματς προετοιμασίας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, όσοι βρεθούν σήμερα, στο γήπεδο “Γρ. Καλάκος” της Βάρδας!

Εκεί λοιπόν θα αναμετρηθούν σε ένα φιλικό ντέρμπι με ώρα έναρξης 5.30 μ. μ., ο τοπικός ΠΑΟΒ και ο αρκετα φιλόδοξος φέτος Αστέρας Αμαλιάδας .

Ένα πολύ δυνατό τεστ για τον ΠΑΟΒ, απέναντι στους πολύ ενισχυμένους «βυσσινί» που θεωρούνται και σημαντικό φαβορί για την 1η θέση του Ομίλου. Σε αυτό το παιχνίδι, αναμένεται να επιστρέψει ο Περικλής Πολίτης που έχει κάποιες μικροενοχλήσεις στο πέλμα και δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Τσικλητήρα. Αντίθετα τραυματίας είναι και ο τερματοφύλακας Γιώργος Λαδάς (θλάση στον τετρακέφαλο) και θα επιστρέψει σε δέκα μέρες περίπου. Ενώ μετά την οριστικοποίηση της έναρξης του πρωταθλήματος για 1 Οκτωβρίου τελικά, η ομάδα θα δώσει φιλικό ματς και το άλλο Σ/Κ 23,24 του μήνα. Σε ότι αφορά τώρα τον Αστέρα Αμαλιάδας, συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του, και σημερινό φιλικό για τους «βυσσινόλευκους» με τον ΠΑΟΒ στο γήπεδο “Γρ. Καλάκος” της Βάρδας, αποτελεί ένα ακόμα δυνατό τέστ συμπερασμάτων, όπως τόνισε και πρόσφατα στην «Πατρίς – Σπορ» ο τεχνικός της ομάδας  Τίμος Καβακάς. Σε ότι αφορά τη συνέχεια των φιλικών για τους «βυσσινί», και με το πρωτάθλημα πλέον να έχει μετατεθεί στην έναρξη του για τις 1 Οκτωβρίου, την μεθεπόμενη Τετάρτη 20/9, οι «βυσσινί» θα υποδεχτούν μια ακόμα ομάδα από τον όμιλο τους,  όπως είναι η  Καλαμάτα, με την οποία θα παίξουν  στην Αμαλιάδα, σε ώρα η οποία θα ανακοινωθεί προσεχώς.

  • Ο ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ ευχαριστεί θερμά τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας κ. Διαμαντόπουλο Νίκο,  ιδιοκτήτη της πιτσαρίας latino στην Βάρδα για την ευγενική του προσφορά προς τους ποδοσφαιριστές μας και την διοίκηση! …Νίκο είσαι παράδειγμα και αφοσιωμένα πιστός και  αγνός στρατιώτης της ομάδας … Ευχαριστούμε ,που είσαι πάντα κοντά στην ομάδα με πολλούς τρόπους…Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά στην ομάδα και σ ‘εσένα τα καλύτερα, και καλές δουλειές να έχεις …

Όλη η επικαιρότητα