Προγνωστικά

Προβάδισμα στα γκολ

Ακούστε το άρθρο

Πολλά και σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. Επιλέγουμε ένα αγγλικό και ένα ισπανικό προκειμένου να κάνουμε παιχνίδι με τα γκολ, από Λίβερπουλ και Μαδρίτη. Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά:

Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ

Η εκτός έδρας ήττα της Λίβερπουλ μεσοβδόμαδα στο Λονδίνο από την Τσέλσι, την έθεσε εκτός προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου. Είχε προηγηθεί η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα από την Γουότφορντ, δυο «κολλητά αποτελέσματα που… ταρακούνησαν κάπως τον Κολπ. Το πρωτάθλημα πάντως δεν μπορεί να χαθεί, με την ίδια να θέλει τέσσερις νίκες στα 10 παιχνίδια που απομένουν για το κατακτήσει και μαθηματικά. Η Μπόρνμουθ από την άλλη, αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) στο γήπεδο της κόντρα στην Τσέλσι και έτσι βρέθηκε και πάλι στην ζώνη του υποβιβασμού. Μετράει μέχρι στιγμής 27 βαθμούς μετά από 28 αγωνιστικές, με την επίδοση αυτή να είναι η χειρότερη στην ιστορία της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι πρόσφατες ήττες της Λίβερπουλ ίσως να την έχουν «ξυπνήσει». Απόψε θεωρούμε πως θα επιχειρήσει να το… καθαρίσει από νωρίς, με τα 2+ γκολ στο πρώτο ημίχρονο (συνολικά) να έχουν τύχη (σε απόδοση 2.15+).

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη

Κέρδισε δυο σερί ματς κόντρα σε Λίβερπουλ (Τσάμπιονς Λιγκ) και Βιγιαρεάλ (πρωτάθλημα) και πήγε στην έδρα της ουραγού Εσπανιόλ να αφήσει δυο βαθμούς (1-1). Επανήλθε μάλιστα στα… γνωστά της στάνταρ αναφορικά με την ευχέρεια στο σκοράρισμα, παρουσιάζοντας και πάλι χαρακτηριστική δυσκολία. Ο Σιμεόνε πάντως δήλωσε πως η ομάδα του δεν έχει πίεση, ενώ στάθηκε και στην ποιότητα του αντιπάλου. Από την άλλη, η Σεβίλλη γλύτωσε τα «εγκεφαλικά», κερδίζοντας δύσκολα την Οσασούνα με 3-2 και έτσι αναρριχήθηκε στην Τρίτη θέση. Από τις αρχές της επανάληψης βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-0 και έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα, εν τέλει το έκανε ντέρμπι (αλλά δεν άφησε βαθμούς).

Αμφότερες προέρχονται από προβληματικές εμφανίσεις, με την διαφορά πως η Ατλέτικο βρίσκεται σε πιο… σταθερό τέμπο. Αουτσάιντερ δίνεται το G/G, το οποίο στο 2.25 έχει τεράστια αξία (και στον πρώτο γύρο έληξε με 1-1).

Στο Froytakia777.gr θα βρεις όλα τα online casino

Όλη η επικαιρότητα