Βάρδα: Αφού την έκλεψε μετά ασέλγησε στην ανήλικη κόρη της

Με προσήλωση στο καθήκον τους οι άνθρωποι των Αστυνομικών Δυνάμεων Ηλείας, κατάφεραν να φτάσουν στη σύλληψη δύο ημεδαπών με καταδικαστικές αποφάσεις και ενός αλλοδαπού για διατάραξη οικιακής ειρήνης, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, κλοπή και παράβαση του νόμου για τους αλλοδαπούς.

Συγκεκριμένα, το πρωί της περασμ. Τρίτης συνελήφθη ένας 26χρονος ημεδαπός στην περιοχή του Πύργου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δεκαπέντε μηνών για κλοπή. Το ίδιο πρωί και για τον ίδιο λόγο, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου έπιασαν ένα 42χρονο ημεδαπό, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών καθώς και δύο έτη στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων του για ληστεία.

Το πρωινό της περασμ. Τρίτης ήταν «γεμάτο» όπως φάνηκε για τις αστυνομικές αρχές της Ηλείας, με τη σύλληψη ενός 22χρονου αλλοδαπού στην περιοχή της Βάρδας από αστυνομικούς του Α.Τ. Βουπρασίας. Και αυτό διότι την ίδια μέρα τα ξημερώματα σε περιοχή της Ηλείας ο δράστης εισήλθε σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής, την οποία φρόντιζαν και διέμεναν μαζί της μια αλλοδαπή γυναίκα με τις δύο κόρες της και αφαίρεσε τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ. Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί αλλά πραγματοποίησε και χειρονομία (θωπεία) με την οποία προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπεια της 13χρονης ανήλικης κόρης της αλλοδαπής γυναίκας.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του συλληφθέντα, προέκυψε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα.