Ηλεία

Πύργος: Δεκαπενταύγουστος ήταν… και πάει – Αυξημένη κίνηση στην επιστροφή των εκδρομέων

Ακούστε το άρθρο

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αλλά με πληρότητα σε πολλές περιπτώσεις που αγγίζει ακόμα και το 100% ξεκίνησε σταδιακά από χθες Σάββατο, η επιστροφή των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστού.

Στο Εθνικό και επαρχιακό δίκτυο του νομού μας παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση ενώ αντίστοιχη εικόνα επικρατεί τόσο στον σταθμό του ΚΤΕΛ στον Πύργο όσο και στο λιμάνι της Κυλλήνης.

Παρόλα αυτά πολλοί είναι και αυτοί που έχουν παρατείνει την παραμονή τους στην περιοχή μας αφού η κίνηση και χτες Σάββατο στην πόλη του Πύργου ήταν ιδιαίτερα αυξημένη. Μάλιστα δεν έλειψαν σε πολλά σημεία τα γνωστά μποτιλιαρίσματα, που παρατηρήθηκαν όλες αυτές τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου.

 Πληρότητα στα πλοία
στο λιμάνι της Κυλλήνης

Με έκτακτα δρομολόγια που έχουν ξεκινήσει από την Παρασκευή και συνεχίστηκαν και το Σάββατο αλλά και σήμερα Κυριακή γίνεται προσπάθεια να καλυφθεί η αυξημένη κίνηση του επιβατικού κοινού από και προς τα νησιά της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς.

Στις περισσότερες περιπτώσεις η πληρότητα στα πλοία άγγιξε το 100%, ενώ την Παρασκευή το βράδυ κάποιοι ταξιδιώτες αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν στην Κυλλήνη αφού δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν εισιτήριο.

Το Λιμενικό Σώμα βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή για τη διευκόλυνση των εκδρομέων και συμβουλεύει αυτούς που πρόκειται να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο, να φτάνουν μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου και αφού φυσικά έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο.

Έκτακτα δρομολόγια
και από το ΚΤΕΛ

Με 5 έκτακτα δρομολόγια σήμερα Κυριακή και 10 αύριο Δευτέρα το ΚΤΕΛ Ηλείας θα καλύψει τις ανάγκες επιστροφής των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου προς τα αστικά κέντρα και κυρίως προς την Αθήνα.

Όπως τονίζεται από  το ΚΤΕΛ Ηλείας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών  θα πρέπει αυτοί  προβαίνουν στην έγκαιρη έκδοση των εισιτηρίων τους.

Όλη η επικαιρότητα