Ηλεία

Πύργος: Ευχαριστήρια επιστολή για την άμεση ανταπόκριση του Δήμου

Ακούστε το άρθρο

Τις ευχαριστίες του εκφράζει μέσω της εφ. «Πατρίς» με νέα του επιστολή ο συναταξιούχος Γιώργος Γιαννούλης για την άμεση ανταπόκριση του δήμου Πύργου στον πλημμυρισμένο δρόμο στην περιοχή του Ανθόπυργου.

«Ξαφνιαστήκαμε σήμερα το πρωί -πρώτη μέρα που δεν έβρεχε– και μάλιστα πριν ακόμα αναρτηθεί η διαμαρτυρία μας στο φιλόξενο site σας , όταν είδαμε μηχάνημα του Δήμου παρουσία του Προϊσταμένου των Τεχνικών Υπηρεσιών Κου Τσίκα , να καταφθάνει και να δίνει λύση. Δεν έχουμε συνηθίσει σε άμεσες και αποτελεσματικές ενέργειες από πλευράς Υπηρεσιών του Δήμου και του Δημοσίου. Γιαυτό επιθυμώ –εκ μέρους των γειτόνων– να δώσω συγχαρητήρια στον Προϊστάμενο και να του πω  πως η ενέργειά του μας δίνει την ελπίδα ότι κάτι αλλάζει στην αντιμετώπιση των Συμπολιτών από τον Δήμο μας. Εκτός από τις διαμαρτυρίες μας πρέπει να ακούγονται και να τονίζονται και τα σωστά και τα θετικά , τα οποία άλλωστε αποτελούν ένα ισχυρό κίνητρο για να καλυτερέψουμε όλοι μας» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννούλης.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά και να σας συγχαρώ για την αμεσότητα της προβολής του προβλήματός μας , του αποκλεισμού μας από τα βρόχινα νερά στην περιοχή ΑΝΘΟΠΥΡΓΟΣ. Αν πραγματικά μπορούσαμε να φανταστούμε , την άμεση επέμβαση των Υπηρεσιών του Δήμου δεν θα ζητούσαμε και από εσάς την δημοσιοποίηση του. Η μέχρι τώρα εμπειρία μας έλεγε πως οι υποσχέσεις τους δεν τηρούνται και δεν επιλύονται θέματα που απασχολούν λίγους σχετικά Συμπολίτες και μάλιστα περιφερειακά της Πόλης», προσθέτει στην επιστολή του.

Όλη η επικαιρότητα