Ηλεία

Πύργος: Έφυγε από την ζωή ο 36χρονος Γεώργιος Λαχανάς

Ακούστε το άρθρο

Θλίψη στο συγγενικό και φιλικό κύκλο προκάλεσε η απώλεια του νεαρού σε ηλικία Γεώργιου Λαχανά, που σε ηλικία 36 μόλις χρόνων άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή πιθανότατα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, ο 36χρονος φαίνεται πως έχασε τη ζωή του από παθολογικά αίτια. Από τη νεκροψία που διενεργήθηκε, τα αίτια του θανάτου δεν διευκρινίστηκαν. Γι’ αυτό το λόγο, αναμένεται να διεξαχθούν και τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να ανακαλύψουν αν υπήρχε κάποια ουσία που πιθανώς προκάλεσε το θάνατο του 36χρονου.

Η δυσφορία του Γιώργου την Τρίτη από τον υψηλό πυρετό, ήταν η αιτία που τον οδήγησε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου. Λόγω έλλειψης πνευμονολόγου του νοσοκομείου εκείνη την ώρα και εκτιμώντας πως η κατάστασή του 36χρονου δεν βελτιωνόταν, ζητήθηκε από την οικογένεια η μεταφορά του εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», όπου υπέστη ανακοπή και μετά από λίγο «έσβησε» παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν.

Ο 36χρονος ζούσε στις εργατικές κατοικίες Κατακόλου μαζί με την οικογένειά του. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 4μμ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κρέστενας απ’ όπου είναι η καταγωγή του, με συγγενείς και φίλους να δίνουν το παρόν για να του πουν το τελευταίο αντίο.

Η εφημ. «Πατρίς» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Όλη η επικαιρότητα