Ηλεία

Πύργος: «Έφυγε» ο Τάκης Παρράς

Ακούστε το άρθρο

Φτωχότερη είναι από χθες η εκπαιδευτική κοινότητα και η πόλη του Πύργου αφού ένα από τα πιο εκλεκτά μέλη της, ο Παναγιώτης (Τάκης) Παρράς απεβίωσε σε ηλικία 66 ετών, μετά από καρδιακό επεισόδιο.

Ο εκλιπών είχε θητεύσει ως καθηγητής σε διάφορες σχολικές μονάδες της πόλης της Β`Θμιας Εκπαίδευσης (μεταξύ άλλων στο Τεχνικό Λύκειο, στο 2ο Λύκειο κ.α.), ενώ τελευταίος σταθμός της πολύχρονης πορείας του ήταν το 3ο Λύκειο Πύργου – «Pier De Coubertin», στο οποίο υπήρξε Διευθυντής επί σειρά ετών, έως ότου συνταξιοδοτηθεί πριν μερικά χρόνια.

Ο Τάκης Παρράς έτρεφε μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο άθλημα του βόλεϊ. Ο ίδιος υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες του αθλήματος για την πόλη του Πύργου, ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη της ομάδας του Πυργέα στην οποία διετέλεσε και πρόεδρος.

Τα τελευταία χρόνια ο Τάκης Παρράς αντιμετώπισε προβλήματα υγείας με την καρδιά του (οδηγούμενος στο χειρουργείο) που αντιμετώπισε με πολύ δύναμη και σθένος. Παρ` όλα αυτά δεν έχασε ποτέ το κέφι του και την αγάπη του για τη ζωή κάτι που γνώριζε καλά η Ανατολική πλευρά της πόλης του Πύργου όπου κατοικούσε. Μέλος της γνωστής παρέας των «Πρωινών» στα Χαλικιάτικα που από χθες μετράει μια μεγάλη απώλεια…

Όλη η επικαιρότητα