Ηλεία

Πύργος: «Έφυγε» πρόωρα ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος

Ακούστε το άρθρο

Όλοι σίγησαν στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Κωνσταντίνου Σπ. Γιαννόπουλου, Πολιτικού Μηχανικού από τον Πύργο. Γνώριζαν για την «περιπέτεια» της υγείας του, αλλά ήλπιζαν, εύχονταν και προσεύχονταν να βγει νικητής. Τελικά, δεν τα κατάφερε και «έφυγε» χθες από την ζωή, σε ηλικία 40 ετών.

Φίλοι, γνωστοί και συνάδελφοί του, μιλούν με τα καλύτερα λόγια, χωρίς να μπορούν να «δεχθούν» ότι ένας ακόμα νέος άνθρωπος, «…ένα από τα καλύτερα παιδιά της κοινωνίας του Πύργου» όπως λένε, «έφυγε» τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Ο Κωνσταντίνος σπούδασε στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, έκανε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο ΕΑΠ και τα τελευταία χρόνια εργαζόταν σε εργοληπτική εταιρεία στον Πύργο.

Η «περιπέτεια» της υγείας του ξεκίνησε πριν 2 περίπου χρόνια με τον ίδιο να δίνει μια αξιοπρεπή μάχη, από την οποία όμως, τελικά, δεν κατάφερε να βγει νικητής και άφησε την τελευταία του πνοή σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 6:30 το απόγευμα στον Ι.Ν Αγίας Κυριακής Πύργου.

Η Δημοσιογραφικός Όμιλος Βαρουξή, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους γονείς και τα αδέλφια του, που σήμερα θα πρέπει να τον αποχαιρετίσουν για πάντα.

Όλη η επικαιρότητα