Πύργος: Εντυπωσίασε η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας

Μια ξεχωριστή νότα είχαν οι εκδηλώσεις του δήμου Πύργου για τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης Αγίου Χαραλάμπους, αφού χθες το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία του Πύργου, η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας, εντυπωσίασε με την συναυλία που έδωσε,  με εξαιρετικά κομμάτια από το διεθνές και εγχώριο ρεπερτόριο.

Τη Φιλαρμονική Ορχήστρα, διεύθυνε ο Αρχιμουσικός Γιώργος Μπουρδόπουλος, ενώ τραγούδησαν οι Άννα Χουλιαροπούλου και Γιάννης Ντακούλιας σπουδαστές του Ωδείου της «Πολυφωνικής» (Σχολή Σύγχρονου τραγουδιού, τάξη: Χρύσας Πανταζοπούλου)..

Μεταξύ των άλλων ερμηνεύτηκαν τα έργα: «Time to say goodbye», «Chariots of fire», «Greek suite», «Mars from planets», «Second waltz», «Music of the night» από το μιούζικαλ «Phantom of the Opera», «Aladdin», τα έργα του Μάνου Χατζηδάκι «Οδός Ονείρων», «Στο Λαύριο γίνεται χορός», «Μην το ρωτάς τον ουρανό» κ.α.

Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού, κ. Σταύρος Σολωμός, ενώ το μουσικό σχήμα συνόδευσαν και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Πύργου και την ΔΗΚΕΠ και παρόντες ήταν ο δήμαρχος Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, με τον αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Παπαδημητρίου, ενώ την παρακολούθησε και ο βουλευτής Ηλείας κ. Διονύσης Καλαματιανός. Επίσης το παρών έδωσαν και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου κ. Νώντας Κυριαζής, ο επικεφαλής της παράταξης «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου κ. Στάθης Καννής, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π κ. Χάρης Β. Μικελόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ κ. Ανδρέας Αλεξόπουλος και πολλοί ακόμη.

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης τιμήθηκε η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού κα. Αγγελική Ζάγκλαρη.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση: