Ηλεία

Πύργος: Επίσκεψη στο Άσυλο Ανιάτων «Ν. Βασιλειάς» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τραπεζικών Υπαλλήλων Ν.Ηλείας

Ακούστε το άρθρο

Με την ευκαιρία των Μεγάλων Εορτών της Χριστιανοσύνης, τα μέλη του Δ.Σ, του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Υπαλλήλων Ν.Ηλείας, επισκέφτηκαν το Άσυλο Ανιάτων «Ν.Βασιλειάς» την προηγούμενη Κυριακή ,στο πλαίσιο της Ημέρας Αγάπης και Προσφοράς.

Παρέδωσαν ικανή ποσότητα τροφίμων διάρκειας για τις ανάγκες του Ιδρύματος.Είχαν μάλιστα την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το προσωπικό και τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου, ,της Αγάπης και της συμπαράστασης στους απόμαχους της ζωής.

Επίσης τα επίτιμα μέλη του Συλλόγου και στελέχη των »Χρωμάτων της Ήλιδας» κ.κ.Παύλος Αυγερινόπουλος[Πρόεδρος τους] και Τασία Κωστοβασίλη, είχαν προετοιμάσει ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα που διασκέδασε όλους τους εκεί διαμένοντες.

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων δήλωσε:
«Ακολουθώντας την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον συμπολίτη μας,είμαστε σε αυτό Ίδρυμα,με σεβασμό κοντά στην τρίτη ηλικία ,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο έργο της Μητρόπολης μας. Εμείς,όπως ασφαλώς γνωρίζετε, πέραν του πολιτιστικού έργου μας, πραγματοποιούμε πλήθος δράσεων σε τακτά χρονικά διαστήματα που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας.Στις προθέσεις μας είναι να συνεχίσουμε μια πολυεπίπεδη Προσφορά σε Ιδρύματα και μεμονωμένους συμπολίτες»

Ο Αντ/δροι του Συλλόγου κ.κ.Αλέκος Μπεβούδας και Γιάννης Μισύρης,τόνισαν την μεγάλη συμβολή του Συλλόγου διαχρονικά στο Κοινωνικό γίγνεσθαι και το πολλαπλό έργο,πολιτιστικό και ανθρωπιστικό,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δραστηριότητες.»Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι φορείς και οργανώσεις» κατέληξαν.

Ομοίως ο Έφορος Αθλητισμού κ. Παναγ. Θανόπουλος,ο Έφορος Πολιτισμού κ. Χρ. Σκυλάκος και η Γενική Γραμματέας κα Αννα Χρυσανθακοπούλου καθώς και ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος εξέφρασαν την μεγάλη ευγνωμοσύνη στην Μητρόπολη που περιθάλπει με στοργή όσους έχουν ανάγκη, τις ευχές και τις ευχαριστίες αλλά και τα συγχαρητήρια για την ευταξία και τις άριστες συνθήκες που με αυταπάρνηση έχει εξασφαλίσει το ακούραστο προσωπικό.

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις των μελών του ΔΣ κ.κ Γιώργος Χονδραντώνης και Μίνα Γιαννοπούλου.

Όλη η επικαιρότητα