Αθλητισμός Ηλεία

Πύργος: Έτοιμο να φιλοξενήσει τα πρώτα «Βιλαέτεια» το Δημοτικό Στάδιο!

Ακούστε το άρθρο

Ανοιχτό και πάλι για τους αθλητικούς συλλόγους και τους πολίτες είναι από την περασμένη Τρίτη το Δημοτικό στάδιο Πύργου, μετά και την ολοκλήρωση των εργασιών διαγράμμισης στο ταρτάν.

Με την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, το Δημοτικό στάδιο θα είναι έτοιμο για τους πρώτους αγώνες κλασικού αθλητισμού με την επωνυμία «Βιλαέτεια» που θα πραγματοποιηθούν στις 10 Ιουνίου 2018 υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ. Μάλιστα τα «Βιλαέτεια» και από το 2019  θα έχουν επίσημο πανελλήνιο χαρακτήρα!

Λιατσής: «Να πολλαπλασιαστούν οι επιτυχίες στο μέλλον»

Ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής δήλωσε στην ΠΑΤΡΙΣ πως: «Το δημοτικό Στάδιο Πύργου έχει αποκτήσει μια πολύ καλύτερη εικόνα, μετά από τις παρεμβάσεις που έχουμε κάνει το τελευταίο διάστημα. Με την τελευταία που ήταν η ολοκλήρωση της διαγράμμισης στο ταρτάν είναι, πλέον, πανέτοιμο να υποδεχθεί τα πρώτα Βιλαέτεια στις 10 Ιουνίου. Στόχος μας είναι να προσελκύσουμε τη νεολαία για ν` ασχοληθεί με τον κλασικό αθλητισμό διαθέτοντας τις κατάλληλες εγκαταστάσεις. Στο δημοτικό στάδιο φιλοξενούνται σωματεία που καλλιεργούν το στίβο και καταφέρνουν σημαντικές διακρίσεις κι εμείς θέλουμε να σταθούμε αρωγοί σε αυτό και οι επιτυχίες να πολλαπλασιαστούν στο μέλλον. Κινούμενοι με αυτή τη φιλοσοφία διοργανώνουμε, σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, τους συγκεκριμένους αγώνες που την επόμενη χρονιά αισιοδοξούμε πως θα έχουν Πανελλήνιο χαρακτήρα βάζοντας δυναμικά τον Πύργο στο χάρτη του Ελληνικού κλασσικού αθλητισμού».

Όλη η επικαιρότητα