Πύργος: Φωτιά στο διαμέρισμα της μητέρας της Αγγελικής Νικολούλη – Τι λέει για το περιστατικό η δημοσιογράφος στο FB

13413_ph1.jpg

14:00. H Aγγελική Νικολούλη μέσα από την επίσημη σελίδα της στο facebook εξέφρασε την ικανοποίησή της για την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Διαβάστε τη δήλωσή της:

10:27… Νεότερη ενημέρωση: Φωτιά εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα που μένει η μητέρα της Αγγελικής Νικολούλη πριν από λίγα λεπτά σε διαμέρισμα στην οδό Κολοκοτρώνη στον Πύργο. Η φωτιά πιθανότατα ξέσπασε από μαγειρικό σκεύος που ήταν πάνω σε αναμμένο μάτι κουζίνας.


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η Βουλγάρα οικιακή βοηθός που εργάζεται εκεί, απουσίαζε από το σπίτι και ακόμα δεν έχει επιστρέψει. Ενοικοι της πολυκατοικίας μαζί με τη διαχειρίστρια αντιλήφθηκαν τους καπνούς που έβγαιναν από το σπίτι και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.


Δύο πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στο σημείο και οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να παραβιάσουν την είσοδο του διαμερίσματος και κατάφεραν εγκαίρως να σβήσουν την εστία της φωτιάς προτού προκληθει μεγαλύτερη ζημιά.10.18…
Η φωτιά έγινε αντιληπτή λίγο πριν τις 10 το πρωί της Τετάρτης όταν καπνοί άρχιζαν να βγαίνουν από το διαμέρισμα του 2ου ορόφου της οδου Κολοκοτρώνη με τους γείτονες να καλούν την Πυροσβεστική δύο οχήματα της οποίας βρέθηκαν αμέσως στο σημείο.

Στο σπίτι ζει η μητέρα της δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολούλη ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά ξέσπασε από ξεχασμένο φαγητό στην κουζίνα…

Περισσότερα σε λίγο