Ηλεία

Πύργος: Γιώργος Παπαδόπουλος και Koza Mostra στην 3η Λευκή Νύχτα

Ακούστε το άρθρο

Ο αγαπημένος ερμηνευτής και ταλαντούχους συνθέτης Γιώργος Παπαδόπουλος, και η απόλυτα ρυθμική μπάντα με τους «Balkan» ρυθμούς Koza Mostra θα τραγουδήσουν στην κεντρική συναυλία της 3ης Λευκής Νύχτας του Πύργου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα τα καταστήματα θα παραμένουν ανοιχτά μέχρι τις 5:00 το πρωί, ενώ σε όλη την πόλη θα αναπτυχθούν εστίες δράσεων για μικρούς και  μεγάλους.

Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις και ο στόχος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, είναι η φετινή Λευκή Νύχτα να είναι ακόμα καλύτερη από τις δυο προηγούμενες. Και σ’ αυτό, έχει σημαντική ενεργό συμμετοχή η πλειοψηφία των εμπόρων και επαγγελματιών της πόλης, που έχουν δει και συνειδητοποιήσει τον μεγάλο αγώνα που γίνεται ώστε να τονωθεί η αγορά της πόλης και έχουν «απολαύσει» τα οικονομικά οφέλη αυτής της μεγάλης «γιορτής» που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών από την Ηλεία και τους γειτονικούς νομούς.

Ραντεβού στις 18 Αυγούστου

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Κώστας Πετρόπουλος, ο αντιπρόεδρος Κώστας Αθανασόπουλος και ο ταμίας Γιώργος Θεοδωρόπουλος, ανακοίνωσαν – και επίσημα πια – την διοργάνωση της 3ης Λευκής Νύχτας, το Σάββατο 18 Αυγούστου. Στόχος της βραδιάς – όπως εξήγησε ο κ.Πετρόπουλος – είναι να ευχαριστήσει τους καταναλωτές που στηρίζουν τα καταστήματα της πόλης όλο το χρόνο. Γι’ αυτό «…τα καταστήματα εκείνη τη βραδιά θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 8:00 το βράδυ μέχρι τις 5:00 το πρωί της Κυριακής, και θα προσφέρουν στους καταναλωτές τις μεγαλύτερες εκπτώσεις της χρονιάς, οι οποίες θα ξεπεράσουν ίσως και το 70% σε κάποιες περιπτώσεις», εξήγησε ο κ.Πετρόπουλος, γνωστοποιώντας πως, εκτός του την κεντρική συναυλία στην οποία θα τραγουδήσουν οι Koza Mostra και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, «…σε διάφορα σημεία της πόλης θα υπάρχουν τοπικά συγκροτήματα, χορευτικά, παράσταση καραγκιόζη, κλόουν και ταχυδακτυλουργός για τους μικρούς επισκέπτες κ.α».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη γιορτή, υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν με τον δικός τους τρόπο και τις δυνάμεις τους γι’ αυτό. Αυτοί, είναι κυρίως οι καταναλωτές, η «κινητήρια δύναμη» της αγοράς, με τον κ.Πετρόπουλο να τους ευχαριστεί ιδιαιτέρως, όπως επίσης τον Δήμο Πύργου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την συνδιοργάνωση, το Επιμελητήριο, την ΟΕΣΗ, όλους τους εμπόρους και χορηγούς.

Αντίστοιχα ευχαριστίες προς όλους τους επαγγελματίες εξέφρασαν ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ.Αθανασόπουλος και ο ταμίας κ.Θεοδωρόπουλος, με τον πρώτο να μην παραλείπει να επισημάνει την τεράστια συμβολή του δεύτερου (σ.σ Ταμία κ.Θεοδωρόπουλου) για τη συγκέντρωση των χορηγιών, ευχαριστώντας παράλληλα και όλους τους εμπόρους για τη συμβολή τους. Κάτι που έκανε και ο κ.Θεοδωρόπουλος, σημειώνοντας πως, ο κόσμος έχει συνειδητοποιήσει τον αγώνα και την προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά του Εμπορικού Συλλόγου και συμμετέχει πιο ενεργά, συμβάλλοντας σημαντικά στο να καθιερωθεί η Λευκή Νύχτα και κάθε χρόνο να είναι καλύτερη, αφού έχει πολλαπλά οφέλη για την αγορά.

Το αναλυτικό  πρόγραμμα των δράσεων και εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί λίγες ημέρες πριν τη διοργάνωση της 3ης Λευκής Νύχτας.

Όλη η επικαιρότητα