Ηλεία

Πύργος: «Γιορτή Μακαρονάδας» με χορευτικό πρόγραμμα!

makaronada_2.jpg
Ακούστε το άρθρο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου η 1η Γιορτή Μακαρονάδας που διοργάνωσε ο Σύλλογος «Πύργος – Όλοι Μαζί». Δεκάδες πολίτες βρέθηκαν στο ρεστοράν «Αίγλη» στον Πύργο όπου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τόσο τις αγαπημένες τους αλλά και πρωτότυπες μακαρονάδες φτιαγμένες από τον γνωστό σεφ Γιώργο Τσουνάκα και άλλα μέλη-σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Πελοποννήσου.

Οι πεπειραμένοι μετρ της κουζίνας ικανοποίησαν τις γαστριμαργικές προτιμήσεις όλων των επισκεπτών σε μια εκδήλωση που είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Όπως είχε ήδη ανακοινωθεί από τον διοργανωτή σύλλογο τα έσοδα που προέκυψαν θα διατεθούν για την  προσφορά «πακέτων» με τρόφιμα μακράς διαρκείας, την περίοδο των Χριστουγέννων, σε οικογένειες του Πύργου που έχουν ανάγκη.

H «Γιορτή Μακαρονάδας», πέρα από τις πάμπολλες παραλλαγές του πολυαγαπημένου φαγητού, περιείχε και ψυχαγωγικό πρόγραμμα στο οποίο «πρωταγωνιστές» ήταν χορευτικά τμήματα από την Σχολή Χορού «Dancing Steps» της Μαρίας Πολίτη, από τον σύλλογο «Εστία» Ανδραβίδας και από τον Μουσικοχορευτικό Όμιλο «Οι Μωραίτες» Πύργου. Παρουσιάζοντας μοντέρνους αλλά και παραδοσιακούς χορούς πρόσφεραν ξεχωριστή ζωντάνια στην εκδήλωση κάνοντας την ατμόσφαιρα περισσότερο εορταστική!

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση. Θαρρώ πως καταφέραμε να προσφέρουμε μια βραδιά με ξεχωριστό ενδιαφέρον συνδυάζοντας το φαγητό με την ψυχαγωγία κι ελπίζω να καταφέρουμε να γίνει θεσμός στην περιοχή μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και ιδιαίτερα στους σεφ και τον κ. Τσουνάκα αλλά και τους συλλόγους και τις σχολές χορού που συμμετείχαν αφιλοκερδώς αντιλαμβανόμενοι τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της εκδήλωσης μας. Δεν σταματάμε εδώ, συνεχίζουμε και σύντομα θα διοργανώσουμε μια ακόμα εκδήλωση-έκπληξη» δήλωσε στην ΠΑΤΡΙΣ η πρόεδρος του συλλόγου «Πύργος – Όλοι Μαζί», Λόπη Νικολοπούλου.


Γιώργος Γουβιάς

gougio@hotmail.com

Όλη η επικαιρότητα