Ηλεία

Πύργος: Γολγοθάς για οικογένεια που κατοικεί στην περιοχή του Κούβελου

Ακούστε το άρθρο

Έναν καθημερινό Γολγοθά φαίνεται ότι περνάει η οικογένεια Σπηλιοπούλου που κατοικεί μόνιμα στην περιοχή του Κούβελου στον Πύργο, αφού ο δρόμος που οδηγεί στην κατοικία της είναι αποκομμένος εξαιτίας των συνεχών βροχοπτώσεων το τελευταίο διάστημα, κάνοντας τη μετακίνησή τους από δύσκολη έως και ανέφικτη.

Ένα καθημερινό δράμα θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την κατάσταση που βιώνει η κ. Κατερίνα Σπηλιοπούλου, που καθημερινά προσπαθεί να στέκεται πλάι στον άντρα της που αντιμετωπίζει ιατρικά προβλήματα και χρειάζεται συνεχώς ιατρική περίθαλψη. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο ωστόσο, οι μετακινήσεις του σε γιατρούς είναι απαραίτητες.

Την απογοήτευσή της για την αδιαφορία του δήμου για το πρόβλημά της, εξέφρασε η Κατερίνα Σπηλιοπούλου.

Από αυτό το σημείο ξεκινούν και τα προβλήματα, αφού όπως αποκάλυψε αποκλειστικά στην εφημερίδα «Πατρίς» η κ. Κατερίνα, η περιοχή που διαμένουν έχει εγκαταλειφθεί παντελώς από το δήμο. Συγκεκριμένα, το πρόβλημα εντοπίζεται στο δρόμο που οδηγεί στο σπίτι της οικογένειας. Οι συνεχείς βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη λίμνη, που δεν πρόκειται να υποχωρήσει αν οι καιρικές συνθήκες δε βελτιωθούν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι εύκολη η πρόσβαση στο σπίτι με αμάξια, ταξί ή ασθενοφόρα.

Το πρόβλημα αυτό παρουσιάζεται για περισσότερες από δυο εβδομάδες, με την κ. Σπηλιοπούλου να τονίζει πως έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ειδοποιώντας τους αρμόδιους φορείς στο δημαρχείο Πύργου και ενημερώνοντάς τους για το πρόβλημά της, για το οποίο ζήτησε την άμεση συνεισφορά τους για να λυθεί το ζήτημα, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμα απολύτως τίποτα. Η εγκατάλειψη του δήμου προς την περιοχή είναι εμφανής, καθώς ακόμα και ο φωτισμός της είναι ελλιπής.

Όλη η επικαιρότητα