Ηλεία Καταναλωτές

Πύργος: «Happy Day» με μεγάλες ευκαιρίες στην Αγορά της πόλης!

Ακούστε το άρθρο

Με τα βλέμματα στραμμένα στη «Happy Day» ώστε η σεζόν να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο, είναι οι έμποροι του Πύργου, σημειώνοντας πως οι καταναλωτές έχουν ανάγκες από τέτοιες δράσεις που θα φτιάξουν την ψυχολογία τους και θα τους «βγάλουν» στην αγορά, η οποία με τη σειρά της θα πάρει μια μεγάλη «ανάσα».

Ο απολογισμός των χειμερινών εκπτώσεων, που ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, είναι θετικός, αφού, όπως εξηγούν οι έμποροι του Πύργου, μιλώντας στην εφημ. «Πατρίς», ουσιαστικά αποτέλεσε μια καλή συνέχεια της πολύ καλής – για την αγορά – εορταστικής περιόδου, κατά την οποία οι καταναλωτές βγήκαν και δεν έκαναν μόνο τα απαραίτητα ψώνια, αλλά και κάτι παραπάνω από αυτό. Σαφώς – σημειώνουν – δεν συγκρίνεται με τις εκπτωτικές περιόδους παλαιότερων ετών, αφού τόσο ο Ιανουάριος όσο και ο Φεβρουάριος είχαν αρκετές οικονομικές υποχρεώσεις για μεγάλη μερίδα του πληθυσμού.

Αισιοδοξία για τη σημερινή Happy Day

Η επιτυχία της περσινής εκπτωτικής ημέρας, έγινε η αφορμή για την επανάληψή της και φέτος, αφού κατά κοινή ομολογία η αγορά έχει ανάγκη από τέτοιες τονωτικές δράσεις. Έτσι, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 8:00 το βράδυ, και οι εκπτώσεις, σε κάποια είδη θα ξεπεράσουν το 70%. Εκπτώσεις όμως – σε μικρότερα ποσοστά – θα υπάρχουν και σε κάποια είδη των νέων παραλαβών, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να κάνουν συμφέρουσες αγορές.

Πολιτιστικές δράσεις – χορευτικά, συναυλίες κ.α – δεν θα γίνουν ωστόσο πολλά καταστήματα έχουν ήδη προγραμματίσει δικά τους «happening»…

Όλη η επικαιρότητα