Ηλεία

Πύργος: Κατέρρευσε μέσα στο δικαστήριο!

Ακούστε το άρθρο

Ένα απρόοπτο συνέβη χθες το μεσημέρι στα δικαστήρια του Πύργου, καθώς ένας 42χρονος κατέρρευσε μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, πιθανότατα λόγω επιβαρημένης ψυχολογικής κατάστασης.

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε συλληφθεί προχθές το βράδυ στον Πύργο από αστυνομικούς του ΑΤ Πύργου για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος της συντρόφου του, ύστερα από σχετική καταγγελία. Στο πλαίσιο της αυτόφωρης σύλληψης, οδηγήθηκε χθες στα δικαστήρια, ωστόσο δεν πρόλαβε να φτάσεις καθότι η ψυχολογική του κατάσταση φάνηκε να επηρέασε την υγεία του, με συνέπεια να σωριαστεί ανάσκελα στο πάτωμα.

Κατόπιν εντολής του δικαστηρίου, διετάχθη η κράτηση του συλληφθέντος και η εκ νέου μεταγωγή του σήμερα για την εκδίκαση της υπόθεσης. Χάρη στην προσπάθεια των αστυνομικών του ΑΤ Πύργου και δικαστικών υπαλλήλων, ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο περιπολικό και οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας.

Εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για ενδοιοικογενειακή βία (απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή) εις βάρος της συντρόφου του.

Όλη η επικαιρότητα