Ηλεία

Πύργος: Κηδεύτηκε τη μέρα της γιορτής του ο Θύμιος Λυμπέρης

Ακούστε το άρθρο

Υπό άλλες συνθήκες, η χθεσινή μέρα θα ήταν γιορτινή. Όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια για τον 54χρονο πυροσβέστη Θύμιο Λυμπέρη από τον Πύργο, καθώς χθες το μεσημέρι οι συγγενείς και οι φίλοι του τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία.

Ο Θύμιος πάλευε παλικαρίσια το τελευταίο διάστημα με τον καρκίνο, όμως η σκληρή μάχη αποδείχθηκε άδικη και άνιση για αυτόν. Το μεσημέρι του Σαββάτου άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους φίλους του.

Ο Θύμιος Λυμπέρης ήταν υπόδειγμα ανθρώπου και επαγγελματία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου και υπηρέτησε το Σώμα με αυταπάρνηση και ήθος. Οι συνάδελφοί του τον αποκαλούσαν «δασοκομάντο», καθώς ήξερε πολύ καλά τη δουλειά του και ήταν μάχιμος σε όλα τα φυσικά φαινόμενα, από πλημμύρες και πυρκαγιές μέχρι σεισμούς.

Το Πανελλαδικό Σωματείο Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών εξέφρασε τα συλλυπητήριά του με επίσημη ανακοίνωση προχθές στο Φέισμπουκ

«Σήμερα μεσημέρι απεβίωσε δίνοντας άνιση μάχη με τον καρκίνο ένας φιλος, καλός αγωνιστής και συνάδελφος ΠΠΥ, πρώην δασοκομάντο, πατέρας δύο παιδιών, σε ηλικία 54 ετών από τον Πύργο ηλείας. Φίλε Θύμιο Λυμπέρη, να’ναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Καλό ταξίδι, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, ήταν καλός οικογενειάρχης, πατέρας και σύζυγος και φίλος», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Θύμιος Λυμπέρης κηδεύτηκε χθες το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Βουνάργου, παρουσία πλήθους πολιτών.

Η εφ. «Πατρίς» και το patrisnews.com εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Όλη η επικαιρότητα