Πύργος: Κινηματογραφική καταδίωξη υπόπτων από την Αστυνομία!

16566_ph1.jpg

Τρεις άνδρες αλβανικής υπηκοότητας φαίνεται να αναζητούν από χθες (22/1) αργά το απόγευμα οι αστυνομικές δυνάμεις της Ηλείας, ύστερα από σκληρή καταδίωξη που ξεκίνησε λίγο πριν από τις 8 το απόγευμα.

Όπως φαίνεται, οι τρεις ύποπτοι κινούνταν με το όχημά τους, ένα λευκό Daewoo, σε παράδρομο της Ολυμπίων και δεν σταμάτησαν σε σήμα αστυνομικού για έλεγχο. Από εκείνη την ώρα ξεκίνησε μια… τρελή καταδίωξη με τις αστυνομικές δυνάμεις του Νομού να κινητοποιούνται και να αναζητούν, σύμφωνα με πηγές, στην Εθνική οδό Πύργου-Τριπόλεως αλλά και Πύργου-Κυπαρισσίας το ύποπτο όχημα.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, οι τρεις ύποπτοι που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, εγκατέλειψαν το όχημά τους σε σημείο λίγο έξω από τον Πύργο και πεζή, εξαφανίστηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα σε αγροτικές καλλιέργειες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, φέρεται να εμπλέκονται σε αξιόποινες πράξεις και να έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές.

Πάντως να σημειωθεί πως η κινητοποίηση της αστυνομικής δύναμης ήταν μεγάλη τόσο αργά το απόγευμα που εντοπίστηκε το όχημα όσο και κατά τη διάρκεια της νύκτας, που συνεχίστηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόπτων.

ΠΗΓΗ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ

giakoumelou@gmail.com

20.45… Στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Παρασκευής (στην οδό Ολυμπίων) επικέντρωνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόπτων…

20.15… Οι τρείς ύποπτοι έχουν εγκαταλείψει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και προσπαθούν να διαφύγουν από τις αστυνομικές δυναμείς πεζή…

20.07… Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τρείς αλλοδαπούς ύποπτους που επέβαιναν σε αυτοκίνητο και δεν σταμάτησαν σε σήμα ελέγχου που τους έγινε…

Περισσότερα σε λίγο