Πύργος-Κρέστενα-Ολυμπία: Δωρεά σωλήνων στην Πυροσβεστική

«Η κοινωνία μάς στηρίζει έμπρακτα» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβ. Υπαλλήλων Ηλείας, Σωτ. Παπαηλιού

 

Αποδέκτες μιας ζωτικής και σημαντικής δωρεάς έγιναν οι πυροσβέστες της Ηλείας, καθώς τους χορηγήθηκε σημαντικό αριθμός σωλήνων για τις ανάγκες της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου και των κλιμακίων Κρεστένων και Ολυμπίας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Ηλείας, Σωτήρης Παπαηλιού, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον χορηγό, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, και πρόσθεσε ότι η κοινωνία είναι δίπλα στους πυροσβέστες και αναγνωρίζει το έργο τους.

«Η Ένωσή μας είχε ξεκινήσει  την προσπάθεια από τις αρχές της Άνοιξης. Βρέθηκε χορηγός, ο οποίος θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, δόθηκαν οι προδιαγραφές και προχώρησε η προμήθεια σημαντικού αριθμού σωλήνων για τις ανάγκες της Π.Υ. Πύργου και των κλιμακίων Ολυμπίας και Κρεστένων. Αρκετές  φορές στο παρελθόν η Ένωσή μας με μεθοδικότητα και επιμονή έχει πετύχει πολύ σημαντικά πράγματα  για τη πυρασφάλεια του Νομού όπως η ενίσχυση με οχήματα , υλικά και ατομικά μέσα, ενίσχυση με προσωπικό αλλά και ενίσχυση της εξωστρέφειας της υπηρεσίας μας.

»Ευχαριστούμε θερμά για αυτή τη σημαντική βοήθεια . Η κοινωνία είναι δίπλα μας, μας στηρίζει και το αποδεικνύει εμπράκτως  σε κάθε ευκαιρία. Για τη προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών δεν αρκούν μόνο οι δράσεις των αρμόδιων φορέων. Εμείς προσπαθούμε με αυταπάρνηση και αυτοθυσία πέρα από ωράρια και συνθήκες εργασίας, πολλές φορές πέρα και από τα ανθρώπινα όρια. Θα πρέπει ωστόσο και οι πολίτες να είναι συνειδητοποιημένοι και υπεύθυνοι και να κατανοήσουν ότι εύκολα μπορεί να συμβεί το κακό εάν ο καθένας δεν λαμβάνει μέτρα, πρώτα για τον εαυτό του ξεκινώντας από το σπίτι την αυλή το κτήμα του. Όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για τον τόπο μας και τη ζωή μας», ανέφερε ο κ. Παπαηλιού, ο οποίος παρέλαβε τους σωλήνες μαζί με τα μέλη του ΔΣ. της Ένωσης.