Ηλεία

Πύργος: «Μας ρήμαξαν, επιτέλους σώστε μας…!»

abelonas.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μια πρωτοφανή κατάσταση βιώνει εδώ και περίπου ένα μήνα το δημοτικό διαμέρισμα Αμπελώνα λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο του Πύργου. Συμμορία διαρρηκτών έχει σκορπίσει τον φόβο και τον τρόμο στους κατοίκους που βλέπουν σχεδόν καθημερινά τις περιουσίες τους να γίνονται έρμαιο στα χέρια των αδίστακτων κακοποιών.

Η συμπεριφορά των διαρρηκτών είναι αυτό που έχει προβληματίσει περισσότερο τους κατοίκους που εκτός των κλοπών κάθε είδους υλικού( μηχανήματα γεωργικά, ραντιστικά και ζώα) στο πέρασμά τους προξενούν ζημιές. Σπάζουν τζάμια των παραθύρων των κατοικιών και λεηλατούν τα αγροτικά προιόντα που υπάρχουν στις αποθήκες.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πάκης Σπηλιωτόπουλος με δηλώσεις του στην εφημ.ΠΑΤΡΙΣ εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί: «Είναι μια κατάσταση που μας ανησυχεί όλους δεν είχαμε στο χωριό μας τέτοια πράγματα και σε τέτοια μορφή. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει και γι αυτό ζητάμε από τους αρμόδιους να δουν με μεγαλύτερο ενδιαφέρον το πρόβλημα στο χωριό μας. Οι περιουσίες ειδικά σε αυτή την δύσκολη οικονομικά εποχή δεν αναπληρώνονται. Θα δούμε και πως από μόνοι μας να αντιμετωπίσουμε αυτή την πρωτοφανή κατάσταση στην περιοχή…»

Όλη η επικαιρότητα