Πύργος: Μισός αιώνας… Ρήγας!

Ακούγεται πολλές φορές να λέγεται, μη γυρνάς πίσω, μην κοιτάς το παρελθόν, προχώρησε μπροστά, ατένισε το μέλλον για να έχεις ανάπτυξη. Στο δικό μας σχολείο όμως αυτό δεν μπορεί να ισχύσει…

Πως μπορείς να ξεχάσεις τα χιλιάδες μάτια των παιδιών που σε κοίταξαν και κοίταξες τόσα χρόνια;

Πως μπορείς να μη θυμάσαι τα μικρά χεράκια που κράτησες όταν άφησαν την αγκαλιά της μαμάς και  εμπιστεύτηκαν εσένα;

Το σχολείο δεν ανήκει σε μας. Ανήκει σε όλα τα παιδιά που πέρασαν την πρώτη προσχολική και σχολική τους ζωή μέσα στις αίθουσες του και παίζοντας στον κήπο του!

Το έτος 1970 ξεκινήσαμε και τώρα έρχεται το 2020. Πενήντα χρόνια Αγάπης, Φροντίδας, Μάθησης, Εμπιστοσύνης, Προσφοράς!!!

11 Σεπτεμβρίου ημέρα αγιασμού για όλα τα σχολεία, τους μαθητές, τους δασκάλους και τους γονείς. Εμείς είχαμε την τύχη και την τιμή να πάρουμε την ευλογία και τις ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ.κ. Γερμανού για πρώτη φορά στο σχολείο μας και τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Όλα τα παιδάκια μας κι εμείς του ευχόμαστε Υγεία και να μας έρθει και του χρόνου!!!

Μαζί του οι δυο εφημέριοι του Ναού της Αγίας Κυριακής κ.Χαράλαμπος Αθανασόπουλος και κ.Βασίλης Λαγκαδινός, ο εφημέριος του  Ναού της Αγίας Μαρίνας κ. Θεόδωρος Γκοτσόπουλος καθώς και ο πατήρ Ρωμανός.

Τους ευχαριστούμε πολύ όλους και ευχόμαστε σε όλα τα παιδάκια της πόλης μας να έχουν Υγεία και μια Καλή, Δημιουργική Σχολική Χρονιά!!!