Πύργος: Ο «γίγαντας» Ζιζού έδιωξε τους διαρρήκτες!

Μικρός στο μάτι, τεράστιος στη ψυχή, ο εικονιζόμενος Ζιζού, σκυλάκος που μένει στον Πύργο φιλοξενούμενος από φιλόζωους κατάφερε να αποτρέψει διάρρηξη από ομάδα «μπουκαδόρων», αποδεικνύοντας ότι είναι πραγματικός φύλακας!

Παράλληλα «ανάγκασε» τους ιδιοκτήτες του να αναρτήσουν το παρακάτω κείμενο στο facebook… ένα κείμενο με πραγματικά ξεχωριστή σημασία… δείτε το!

«Αυτό το υπέροχο μουσούδι, ο Ζιζού μου (με όνομα από το υποκοριστικό του γνωστού ποδοσφαιριστή), πεντάχρονος κοπριτάκος μόλις 9 κιλών, χθες σε συνεργασία με μας και την αστυνομία μας πρόλαβε από τα δύσκολα που μας περίμεναν, εκεί κοντά στα μεσάνυχτα. Πάντα ήσαν δύσκολοι καιροί… δεν θα κλαφτώ για κάτι!! Δεν είναι θέμα κρίσης οι κατά καιρούς μπουκαδόροι (τρεις τον αριθμό έδειξε η κάμερα του γείτονα …). Θέλω μόνο να σας πω πως δεν είναι μόνο από καπρίτσιο και δήθεν αγάπη στα ζώα που τα κρατάμε κοντά μας. Πάντα οι σκύλοι ήσαν φύλακες. Ας το θυμηθούν οι γείτονες που συχνά μου γκρινιάζουν, η γειτόνισσα με το ανώνυμο σημείωμα, οι δήθεν χριστιανοί που «δεν καταλαβαίνουν πώς ενώ ο κόσμος πεινάει εμείς έχουμε σκυλιά να ταΐζουμε»… Όμως και γι΄ αυτή του τη δυνατότητα, να σε προσέχει, χρειάζεται συνεργασία! Πετώντας του ένα ξεροκόμματο στην αυλή δεν βγάζεις άκρη. Όπως του το πέταξες εσύ, θα του πετάξει κάποιος άλλος φόλα… Χρειάζεται να τον κρατάς μέσα στο χώρο σου και να τον «ακούς», να αντιληφθείς το διαφορετικό. Χθες τα καταφέραμε (καλά, εγώ, το έβαλα στα πόδια: βγήκα για σιγουριά στο δρόμο και τους άφησα μέσα… τους άντρες… μαζί και την αστυνομία…). Και μην πει κανείς πως είναι εκπαιδευμένος. Είναι ανεπίδεκτος εκπαίδευσης απλά γιατί ποτέ δεν προσπαθήσαμε. Μόνο τον αγαπάμε!! Το αξίζει ο Ζιζού μου!!!!!!!!!!».