Ηλεία Καταναλωτές

Πύργος: Πανέτοιμα για… τσίκνα τα κρεοπωλεία

Ακούστε το άρθρο

Ο Πύργος για ακόμα μια χρονιά δείχνει απόλυτα έτοιμος να τιμήσει το έθιμο της Τσικνοπέμπτης, αφού παρά τα τόσα χρόνια που βρίσκεται η χώρα σε κρίση ο κόσμος δε φαίνεται έτοιμος να «θυσιάσει» τη συγκεκριμένη μέρα.

Μπορεί ο προϋπολογισμός των νοικοκυριών να έχει δεχθεί ισχυρή πίεση όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο φίλοι και οικογένειες δε σταματούν να συγκεντρώνονται σε γειτονιές, σπίτια ή διάφορα κεντρικά σημεία της πόλης και να τσικνίζουν μαζί σε κλίμα άκρως εορταστικό. Μια βόλτα στους δρόμους της πόλης είναι ικανή να σε βάλει στο κλίμα, παρασέρνοντάς σε στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς από την καθημερινή ρουτίνα.

Τις τελευταίες μέρες η κίνηση έχει ανέβει αρκετά, με τους καταναλωτές να ερευνούν αρχικά και στη συνέχεια να αγοράζουν προϊόντα της αρεσκείας τους. Αξιοσημείωτη είναι η στάση των κρεοπωλών της πόλης, οι οποίοι θέλοντας να κρατήσουν τα επίπεδα της κίνησης στην αγορά σε υψηλά επίπεδα για τις ημέρες αυτές, έχουν φροντίσει ώστε οι τιμές να παραμένουν κοντά στα περσινά επίπεδα παρά τις αυξήσεις που έχουν σημειωθεί, προς διευκόλυνση των καταναλωτών σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο.

Κρατούν το έθιμο ζωντανό!

Σε καλά επίπεδα κινείται η αγορά τις τελευταίες ημέρες όπως επισημαίνουν οι κρεοπώλες του Πύργου, με τον κόσμο να δείχνει μεγάλη διάθεση για να ετοιμάσει ένα πλήρες τραπέζι. Η οικονομική κρίση αν και επηρέασε και συνεχίζει να επηρεάζει σημαντικά τη χώρα, δε αποτέλεσε ποτέ πραγματικό κίνδυνο για ένα έθιμο που έχει αγαπηθεί όσο λίγα από τους Έλληνες.

Πάνος Μαλλιόπουλος-: «Οι παραγγελίες μας φέτος ίσως να ξεπερνούν κάθε άλλη χρονιά, καθώς ο κόσμος διαθέτει και φέτος ψυχολογία για να διασκεδάσει. Το έθιμο του παστού είναι που φθίνει τελευταία, όμως και σε αυτό υπάρχει ενδιαφέρον. Όλο το χρόνο παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα ποιοτικά, μεταφέροντάς τα με δικά μας οχήματα. Χαμηλή τιμή με υψηλή ποιότητα είναι το χαρακτηριστικό της επιχείρησής μας. Ο κόσμος δείχνει περισσότερο το ενδιαφέρον στο χοιρινό. Ζήτημα για μας είναι να προσφέρουμε ένα συγκεκριμένο είδος σε πολύ χαμηλή τιμή, ώστε ο κόσμος να περάσει οικογενειακά καλύτερα και πιο άνετα. Εστιάζουμε περισσότερο στην καλύτερη εξυπηρέτηση».

Διαβάστε περισσότερα στην εφ. «Πατρίς» που κυκλοφορεί…

Όλη η επικαιρότητα